Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wypełnienie wnęki pod koło dojazdowe w Audi A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napiszę ktoś czego brakuje w tym zestawie?attachicon.gifDSC_0192.JPGattachicon.gifDSC_0193.JPG

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Ja mam w tym miejscu zestaw naprawczy Audi i kompresor

Opublikowano

Ok czyli tak mi się też wydawało że coś bo niektórzy na zdjęciach maja

Opublikowano

A może mi ktoś powiedzieć co to jest za element najbardziej w lewym górnym rogu na drugim zdjęciu, a raczej do czego służy?

Opublikowano

Jak jest zestaw naprawczy to jest sam zestaw.

A kolega ma lewarek, czyli musi mieć dojazdówkę - wtedy to miejsce na górze jest puste.

W lewym górnym rogu jest "łopatka" do demontażu lamp - tak mówi instrukcja obsługi.

Opublikowano

Ja mam lewarek i zestaw naprawczy, dojazdówki brak.

Opublikowano

Tak, mam dojazdowe 19 choć koła 16 ale pewnie przed sprzedażą była inna konfiguracja :D. Czyli aby mieć komplet w sensie dopełnić go to trzeba dokupić kompresor i zestaw. Czyli podanym wszystko jest czy coś jeszcze? Bo w etc jest jeszcze do ciśnienia w oponach pomiarka

Opublikowano

Tak, mam dojazdowe 19 choć koła 16 ale pewnie przed sprzedażą była inna konfiguracja :D. Czyli aby mieć komplet w sensie dopełnić go to trzeba dokupić kompresor i zestaw. Czyli podanym wszystko jest czy coś jeszcze? Bo w etc jest jeszcze do ciśnienia w oponach pomiarka

Dojazdówka zawsze jest 19"w a4 b8. Ważna średnica koła.
Opublikowano

A czy do takiego kompresora dodatkowo się dokupienia jakieś przewody czy powinny być w komplecie

Opublikowano

A czy do takiego kompresora dodatkowo się dokupienia jakieś przewody czy powinny być w komplecie

To jest taki kompresorek pod gniazdo 12V tyle, że ze znaczkiem audi.
Opublikowano

Po co Ci ten kompresor, jak masz dojazdówkę?

Każdy wulkanizator Ci powie, że stosowanie tego środka to nic ciekawego.

Opublikowano (edytowane)

Wcześniej już padło takie pytanie, ale niestety nikt nie dał odpowiedzi. Mam w bagażniku subwoofer i puste opakowanie po lewarku i zestawie naprawczym.

rms8a7mbpis4.jpg

Chciałbym w to miejsce wstawić normalną dojazdówkę z lewarkiem itd., wie ktoś jakiego wypełnienia szukać, albo może poratować jakimś zdjęciem? Tak samo nie posiadam pełnego kompletu akcesoriów, i za bardzo nie wiem czego mi brakuje poza ww. lewarkiem i kluczem do kół (może zna ktoś jego numer?).

pj3fa8prs4jl.jpg

Edytowane przez Areckii
Opublikowano

daj mi numer tego schowka na narzędzia z drugiego zdjęcia?

Opublikowano

Koledzy powiedzcie jak tu ma być , czego brakuje

DSC00512.jpg

DSC00513.jpg

DSC00514.jpg

koledzy mam taka konfigurację jak na zdjęciach powyżej a chcę włożyć dojazdówkę. Czy wejdzie tam bez problemu? lewarek nie będzie przeszkadzał? nie musze go zamontować w innym miejscu? Jeżeli tak to w jakim?

Koledzy powiedzcie jak tu ma być , czego brakuje

DSC00512.jpg

DSC00513.jpg

DSC00514.jpg

koledzy mam taka konfigurację jak na zdjęciach powyżej a chcę włożyć dojazdówkę. Czy wejdzie tam bez problemu? lewarek nie będzie przeszkadzał? nie musze go zamontować w innym miejscu? Jeżeli tak to w jakim?

Opublikowano

No nie do końca tak jest. Element z przodu który każesz koledze wyrzucić to subwoofer więc nie wiem czy będzie chciał się go pozbywać.

Mam u siebie taki sam zestaw, tzn puszkę na zestaw naprawczy i lewarek. Jak ją wywalisz to koło wchodzi bez problemu, pozostaje jedynie problem z miejscem na lewarek. Zamówiłem już w aso wypełnienie pod niego, jak odbiore i będzie pasować to wrzucę fote i numer części.

Opublikowano

ok już wiem jak powinno wyglądać mocowanie na lewarek w układzie jaki chce mieć. Czyli subwoofer i koło dojazdowe plus lewarek i narzędzia. Uchwyt na lewarek ma być taki jak na zdjęciu

332ea23fb4c3e34e.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jest dokładnie tak jak mówisz, dziś odebrałem zamówioną część za 36,53zł i pasuje wszystko idealnie.

ilvkbd.jpg

r79gxy.jpg

20t2kgx.jpg

2r7nd4m.jpg

5u3ceh.jpg

Edytowane przez Areckii
Opublikowano

Ta cena to za nówkę?

Opublikowano

Ta cena to za nówkę?

Tak, kupiona w niezależnym serwisie Audi.