bodas Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam, napiszę ktoś czego brakuje w tym zestawie?DSC_0192.JPGDSC_0193.JPG Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Ja mam w tym miejscu zestaw naprawczy Audi i kompresor
marglu8049 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ok czyli tak mi się też wydawało że coś bo niektórzy na zdjęciach maja Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bodas Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 A może mi ktoś powiedzieć co to jest za element najbardziej w lewym górnym rogu na drugim zdjęciu, a raczej do czego służy?
komoornik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jak jest zestaw naprawczy to jest sam zestaw. A kolega ma lewarek, czyli musi mieć dojazdówkę - wtedy to miejsce na górze jest puste. W lewym górnym rogu jest "łopatka" do demontażu lamp - tak mówi instrukcja obsługi.
bodas Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Ja mam lewarek i zestaw naprawczy, dojazdówki brak.
marglu8049 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Tak, mam dojazdowe 19 choć koła 16 ale pewnie przed sprzedażą była inna konfiguracja . Czyli aby mieć komplet w sensie dopełnić go to trzeba dokupić kompresor i zestaw. Czyli podanym wszystko jest czy coś jeszcze? Bo w etc jest jeszcze do ciśnienia w oponach pomiarka Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bodas Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Tak, mam dojazdowe 19 choć koła 16 ale pewnie przed sprzedażą była inna konfiguracja . Czyli aby mieć komplet w sensie dopełnić go to trzeba dokupić kompresor i zestaw. Czyli podanym wszystko jest czy coś jeszcze? Bo w etc jest jeszcze do ciśnienia w oponach pomiarka Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Dojazdówka zawsze jest 19"w a4 b8. Ważna średnica koła.
marglu8049 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 A czy do takiego kompresora dodatkowo się dokupienia jakieś przewody czy powinny być w komplecie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
bodas Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 A czy do takiego kompresora dodatkowo się dokupienia jakieś przewody czy powinny być w komplecie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka To jest taki kompresorek pod gniazdo 12V tyle, że ze znaczkiem audi.
komoornik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 A czy do takiego kompresora dodatkowo się dokupienia jakieś przewody czy powinny być w komplecie Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Po co Ci ten kompresor, jak masz dojazdówkę? Każdy wulkanizator Ci powie, że stosowanie tego środka to nic ciekawego.
Areckii Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Wcześniej już padło takie pytanie, ale niestety nikt nie dał odpowiedzi. Mam w bagażniku subwoofer i puste opakowanie po lewarku i zestawie naprawczym. Chciałbym w to miejsce wstawić normalną dojazdówkę z lewarkiem itd., wie ktoś jakiego wypełnienia szukać, albo może poratować jakimś zdjęciem? Tak samo nie posiadam pełnego kompletu akcesoriów, i za bardzo nie wiem czego mi brakuje poza ww. lewarkiem i kluczem do kół (może zna ktoś jego numer?). Edytowane 30 Lipca 2016 przez Areckii
sikszak Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 daj mi numer tego schowka na narzędzia z drugiego zdjęcia?
JawoR36 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) daj mi numer tego schowka na narzędzia z drugiego zdjęcia? http://allegro.pl/podloga-bagaznika-narzedzia-a4-b8-8k9861529b-i6332553526.html Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez JawoR36
sikszak Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Koledzy powiedzcie jak tu ma być , czego brakuje koledzy mam taka konfigurację jak na zdjęciach powyżej a chcę włożyć dojazdówkę. Czy wejdzie tam bez problemu? lewarek nie będzie przeszkadzał? nie musze go zamontować w innym miejscu? Jeżeli tak to w jakim? Koledzy powiedzcie jak tu ma być , czego brakuje koledzy mam taka konfigurację jak na zdjęciach powyżej a chcę włożyć dojazdówkę. Czy wejdzie tam bez problemu? lewarek nie będzie przeszkadzał? nie musze go zamontować w innym miejscu? Jeżeli tak to w jakim?
komoornik Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Moim zdaniem do wyrzucenia masz zarówno element z przodu jak i z tyłu, a do wrzucenia taką gąbkę: http://allegro.pl/12r-audi-a4-b8-lift-wklad-lewarek-narzedzia-klucz-i6234175518.html
Areckii Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No nie do końca tak jest. Element z przodu który każesz koledze wyrzucić to subwoofer więc nie wiem czy będzie chciał się go pozbywać. Mam u siebie taki sam zestaw, tzn puszkę na zestaw naprawczy i lewarek. Jak ją wywalisz to koło wchodzi bez problemu, pozostaje jedynie problem z miejscem na lewarek. Zamówiłem już w aso wypełnienie pod niego, jak odbiore i będzie pasować to wrzucę fote i numer części.
sikszak Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 ok już wiem jak powinno wyglądać mocowanie na lewarek w układzie jaki chce mieć. Czyli subwoofer i koło dojazdowe plus lewarek i narzędzia. Uchwyt na lewarek ma być taki jak na zdjęciu
Areckii Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Jest dokładnie tak jak mówisz, dziś odebrałem zamówioną część za 36,53zł i pasuje wszystko idealnie. Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Areckii
Areckii Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ta cena to za nówkę? Tak, kupiona w niezależnym serwisie Audi.
Rekomendowane odpowiedzi