Hans47 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mam pytanko i licze na sugestie, pomysly jak podlaczyc maty grzewcze w mojej audi majac przelaczniki orginalne [/img][/url] te oto maty z allegro wygladaja na ogarniete termostat maja wbudowany i jakies pedalskie przelaczniczki MATA GRZEWCZA - GRZEJNA POD TAPICERKĘ 12 V KOMPLET (2900287359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i tu jest jakis schemat [/url] dalo by sie to podlaczyc tak poprostu pod ten przelacznik org bez przekaznikow itp ? Przelacznik zdaje sie jest pewnego rodzaju potencjometrem.
sbenios Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja bym odpuścił temat i szukał ori. To jest zwykły szajs i nie nadaje się do niczego. A ori wbrew pozorom można dostać za śmieszne pieniądze i nie ma problemu z podłączeniem i nie trzeba kombinować.
Hans47 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 no chcialbym wlasnie ale nic nie ma na allegro ani na forum jak cos to tylko z fotelami a na co mi skoro niedawno kupilem sobie skore. Wiec jesli nic nie znajde to bede zmuszony zakupic 'szajs' ---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- Dobra i tak mi nikt nie pomogl doszedlem sam da sie na minusie maty jest termostat wrazie przegrzania maty termostat odcina mase tak jak w orginalnej. Bede robil foto story jak sie za to zabiore po nowym roku. Przekaznik jest wbudowany w przelaczniki potencjometry dwa plusy ida jeden od grzania 30A a drugi 5A to po zaplonie zalaczajacy.
Rekomendowane odpowiedzi