malygt Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam Pytanko dotyczace paska wielorowkowego. Auto kupilem 3,5 roku temu z przebiegiem 85000, teraz mam 110000 i zastanawiam sie nad wymiana paska wielorowkowego bo nigdy tego nie robilem. Ktos wie co ile sie go wymienia? Czy oprocz paska nalezy napinacz czy jakies inne wynalazki wymienic? Pozdrawiam.
malygt Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na rozrządzie mam łańcuch. Pytam o pasek jak go kiedyś zwali klubowy.
radioo11 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 pasek i napinacz napewno nie wiadomo ile ktos juz napykal przed toba. pozdrawiam
Al@n Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 musisz sprawdzić czy pasek jest zużyty ( popękany ), jeśli napinacz nie skacze i jego rolka jest ok to nie musisz go wymieniać
malygt Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 Hello Przebieg mam autentyczny, pasek wyglada dobrze, takze wstrzymam sie jeszcze. Gdzies czytalem ze po 120 000 trza go wymienic, ale opinie zawsze mile widziane. Pozdro
AndyN Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zajrzyj na a6klub.pl. Ten silnik jest popularniejszy w A6, znajdziesz tam więcej sensownych informacji.
Rekomendowane odpowiedzi