Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziwna sprawa z VIN-em

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejka

z głupia frant wpisałem w google VIN swojego auta WAUZZZ8DZ1A086445

i wyskoczyło takie cudo:

VIN

rozumiecie cos z tego ? jakis czas temu chciałem sprzedać auto ale nie pamietam czy podawałem VIN

Opublikowano

A skąd w Rosji mają twój vin??

Opublikowano
  • Autor

może ktos z PL znalazł sposób na uzyskanie historii auta

Opublikowano

Sprawdz co sie stało z innymi autami co są ich nr vin na tym forum i pilnuj swojego bo to może jakaś czarna lista :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

mojego nie zayebią bo sam nawet nie wiem pod którą kupa śniegu stoi

Opublikowano

schowaj auto to jest lisat jak na filmie 60 sekund :grin:

Opublikowano

to proste: podajesz vin,

dostajesz plik umożliwiający wydrukowanie kluczy na drukarce 3d plus kpl dokumentów i transponderów..

:polew::polew:

przyznam szczerze, ze nie wiem,

wstyd, ale rosyjskiego ni groma nie kumam :embarrassed:

moze jakis translator rozjasni sprawe..

pzdr.

assist

Opublikowano

jak jest potrzeba to ja po rusku troszke gadam to moge pomoc

Opublikowano
  • Autor

zerkinij jak możesz, ale podejrzewam że jest tak jak pisałem

Opublikowano
zerkinij jak możesz, ale podejrzewam że jest tak jak pisałem

tak jak mowisz jest mozliwosc sprawdzania vin-ow i jada z koksem chlopaki :whistling: takze spokojna glowa

Opublikowano

oni sprawdzaja auto po nr vin. poczytaj ta strone

Opublikowano
  • Autor

tylko skąd tam mój VIN ?

Opublikowano

miejmy nadzieje, ze ktoś się kopnął i źle napisał Vin,

przypadkiem taki jak Twój..

pzdr.

assist

Opublikowano

Spokojna głowa.. te viny lecą do bazy TECAR czyli dorzucają do etki... jak pobierzesz sobie aktualizacje z rosyjskiej strony to rozszyfruje Ci VIN... tak jak wpiszesz to lipa bo etkapoda tylko szczątkowe informacje...

Audi A6 Klub Polska :: [A6 ALL] ETKA sposb na zdekodowanie VIN

Ja pisałem kiedyś do jakiegoś gościa, żeby mi wygenerował przez ruskich mój vin.txt czy jakoś tak :grin:

Opublikowano

zrób tak żeby Cię zatrzymała Policja, SG lub inny organ uprawniony i zobaczysz :) jak pojedziesz dalej to nie masz co się martwić:naughty:

Opublikowano
Spokojna głowa.. te viny lecą do bazy TECAR czyli dorzucają do etki... jak pobierzesz sobie aktualizacje z rosyjskiej strony to rozszyfruje Ci VIN... tak jak wpiszesz to lipa bo etkapoda tylko szczątkowe informacje...

Ja pisałem kiedyś do jakiegoś gościa, żeby mi wygenerował przez ruskich mój vin.txt czy jakoś tak :grin:

Dokuadnie tak jak pisze hornet - Gural, to człowiek, który potrafi załatwić plik txt, w którym masz zapisane parametry auta z fabryki, który z kolei potrafi odczytać ETKA. Mam od niego z 5 plików (A4, S6, Passat).

Nie ma się czym martwić :decayed: Widocznie, ktoś się interesował tym samym samochodem, który Ty kupiłeś.

Opublikowano

Dokładnie tak jak kolega hornet napisał, te VINy trafiają do Etki :wink:

Opublikowano

hahaah google tlumaczy jako

zamówienia i propozycje

Opublikowano
  • Autor

Dokuadnie tak jak pisze hornet - Gural, to człowiek, który potrafi załatwić plik txt, w którym masz zapisane parametry auta z fabryki, który z kolei potrafi odczytać ETKA. Mam od niego z 5 plików (A4, S6, Passat).

Nie ma się czym martwić :decayed: Widocznie, ktoś się interesował tym samym samochodem, który Ty kupiłeś.

z ta róznica ze ja mam go juz ponad 3 lata

Opublikowano

z ta róznica ze ja mam go juz ponad 3 lata

Może ktoś przed Tobą zgłaszał ? Tak czy siak... nie martw się rosyjska mafia po niego nie przyjedzie..