andzia883 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 witam tak od tygodnia wspomaganie kierownicy mi nawali raz dziala raz nie dodam ze plyn jest i byl wymieniany 4 miesiace temu uklad nie jest zapowietrzony wczoraj ani raz nie dzialalo wspomaganie bylo silowanie z kierownica dzisiaj normalnie dzila ;/ i nie ma znaczenie na malych obrotach czy wysokich oraz na zimnym i cieplym silniku buczenia tez nie slysze ani zadnego strzelania dzwonilam po kilku mechanikach i kazdy ma inna teorie;/ Co to za temat!!! "pomocy" proszę zapoznać się z regulaminem jak powinien wyglądać temat w dodatku nie w tym dziale - poprawiłem i przeniosłem kolejny taki wątek odrazu leci do kosza/chudineze
andzia883 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 jutro pompe kupuje no i plyn jak to nie pomoze to magiel ale wole zaczac od nizszych kosztow:wink:
m_ajor91 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 No własnie. Pompa i płyn to najtańsze koszty. A nóz widelec akurat bedzie to. Jeżeli nie to magiel do regeneracji
grucha1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 No własnie. Pompa i płyn to najtańsze koszty. A nóz widelec akurat bedzie to. Jeżeli nie to magiel do regeneracji co żeście sie tak na magiel uwiżeli? kolego to wina pompy i wez zmien plyn i zrob plukanie ukladu tylko plyn niech jest oryginal,i zeby dobrze go odpowietrzyc,i bedziesz sie cieszyl
novwy Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 No własnie. Pompa i płyn to najtańsze koszty. A nóz widelec akurat bedzie to. Jeżeli nie to magiel do regeneracji co żeście sie tak na magiel uwiżeli? kolego to wina pompy i wez zmien plyn i zrob plukanie ukladu tylko plyn niech jest oryginal,i zeby dobrze go odpowietrzyc,i bedziesz sie cieszyl to na pewno pisałeś do koleżanki = Anny
Zadymiacz Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 dokladnie tylko poroś o orginalny plyn do wspomagania w sklepie moto napewno bedą widzieli o co chodzi
andzia883 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 brak mam sil a wiec pompy nie kupowalam ale plyn tak zostal wymieniony wyczyszczone zbiornik benzyna ekstrakcyjna plyn czysciutki uklad odpowietrzony i co z tego jak dalej lipa tzn wspomaganie dziala w 50% nie chodzi tak lekko jak powinno czyli teraz pasuje pompe wymienic:kwasny: ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- a jeszcze jedno mam pompe wspomagania od audi 80 1.8 bedzie pasowac czy nie????
chopin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ja miałem taki sam problem w avancie B5 i trzeba było wymienić pompe wspomagania i wymienić nowy płyn : w niektórych zdzieraczach kasy - czyli warsztatach które nie wiadomo dlaczego w ogóle istnieją - spuszczają stary i wlewają jeszcze raz - dramat . Dla otuchy powiem że moje audi miało wtedy nalatane 330 tysi i dopiero sie zaczęło coś dziać o obok mnie stał koleś z tym samym problemem w suberbie z przebiegiem 172 tys i jeszcze sie okazało że wymienili pompe , nowy płyn i też nie prykało jak należy. Także pany cieszyć się że mamy audi bo to naprawde świetne fury które potrafią dużo przetrwać jak się o nie dba
andzia883 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 no tak tylko pompa jest oki bo kupilam 2 niepotrzebnie bo ta co mialam tez dziala plyn zalany febi pozniej oryg i nadal zacina wspomaganie raz dziala raz nie czyli na 100% magiel jutro dzwonie i umawiam sie na termin
Rekomendowane odpowiedzi