oborek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja od lat jeżdżę na ATE i nie eksperymentuje a hamują super i równo się zużywają i nie pylą.
grabson765 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 u mnie ATE strasznie piszczaly teraz masz boscha i jest cicho no i cena za boscha lepsza
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ja od lat jeżdżę na ATE i nie eksperymentuje a hamują super i równo się zużywają i nie pylą. chyba jednak eksperymentujesz :decayed:
ziomek0101 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 A co myslicie o firmie REMSA??? mam ich z tyłu i w miare ok sie scieraja itp... Ma ktos na przodzie ta firme??
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 dziadostwo, odpusc, na hamulcach sie nie oszczedza
kudalty66 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 A co myslicie o firmie REMSA??? mam ich z tyłu i w miare ok sie scieraja itp... Ma ktos na przodzie ta firme?? remsa czesto bardziej zciera tarczę niż sam klocek się zużywa, piszczy i nie hamuje,. miałem je przez chwile dawno temu, nie polecam
ziomek0101 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2013 To jak remsa i ate sa dziadostwo to za jakimi sie rozgladac???
ziomek0101 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Obecnie mam TRW i kurde nierowno mi sie scieraja te klocki;/ Najpier jeden sie ztarł do połowy a drugi byl jak nowy.. z dwoch stron tak samo mialem.Potem przełozyłem na wewnetrzna strone i zaczeło mi rownomiernie scierac ale juz zostawia mi rant ponad 1cm od wewnatrz... Hamulce nie blokuja,wszytsko przesmarowane jak trzeba,prowadnice lekutko chodza;/ WIdocznie klocki sa za twarde;/
Rekomendowane odpowiedzi