lukaszscc Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam. Mam takie pytanie, mianowicie nie moge polączyc sie telefonem z mmi audi przez bluetooth. Nie wiem w ogole czy ono jest w tym samochodzie, ale chyba tak skoro w podlokietniku mam wyjscie na telefon w kierownicy jest sluchawka i w panelu mmi ksiazka telefoniczna. Wiecie jak sie polaczyc z mmi przez bluetooth ? Nr vin WAUZZZ8K89N004544
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Musisz powiazac twoj tel. z sterownikiem telefonu wyszukaj urzadzenia w telefonie
lukaszscc Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mój telefon nie chce wyszukac bluetooth w samochodzie.
wrclaguna Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Mój telefon nie chce wyszukac bluetooth w samochodzie. Jaki masz tel. ? masz CONCERT ? moze masz stary soft w sterowniku 1
lukaszscc Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 tel to samsung galaxy S plus. a Radio to MMI 2g, o ktory soft Ci chodzi ? ---------- Post dopisany 04-01-2013 at 15:07 ---------- Poprzedni post napisany 03-01-2013 at 20:30 ---------- pomoze ktos?
adadur Opublikowano 13 Lutego 2013 Opublikowano 13 Lutego 2013 Powiązany temat: http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/b8-caga-instalacja-telefoniczna-podlokietniku-vs-bt-212986/ dodam że podejścia były przeróżne i BT nie ruszył. Nie wiem czy to nie jest ta wersja BT która wspólpracuje tylko z dedykowanym tel. Audi - Motorala, ale dziwne jest to że wcale nie znajduje BT Audi.
bashful Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Witam, ja mam Iphone 6 plus, i audi symphony. Wydaje mi sie ze to jest mmi2. Nie wiem po czym poznac. Nie ma nawigacji, radio ma zmieniarke na 6 plyt, slot na karty pamieci. Glosniczki bang & olufsen. Telefon laczy sie przez blutooth z tele w aucie. Mam dostep do ksiazki tel, wszystkich polaczen itp. Natomiast jak z kierownicy wlaczam wybieranie glosowe, mowie wybierz nazwe z ksiazki to odpowiada ze ksiazka jest pusta. Szukalem po menu w opcjach ale nic nie znalazlem. Ksiazke czyta, bo mam do niej dostep. Ale z wybierania glosowego nie mam do niej dostepu. Jakis pomysl co mozna z tym zrobic? Edytowane 6 Listopada 2015 przez bashful
erlake Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witam, ja mam Iphone 6 plus, i audi symphony. Wydaje mi sie ze to jest mmi2. Nie wiem po czym poznac. Nie ma nawigacji, radio ma zmieniarke na 6 plyt, slot na karty pamieci. Glosniczki bang & olufsen. Telefon laczy sie przez blutooth z tele w aucie. Mam dostep do ksiazki tel, wszystkich polaczen itp. Natomiast jak z kierownicy wlaczam wybieranie glosowe, mowie wybierz nazwe z ksiazki to odpowiada ze ksiazka jest pusta. Szukalem po menu w opcjach ale nic nie znalazlem. Ksiazke czyta, bo mam do niej dostep. Ale z wybierania glosowego nie mam do niej dostepu. Jakis pomysl co mozna z tym zrobic? Musisz zakodować nowe polecenia głosowe dla kontaktów w samochodzie. On nie używa tych zapamiętanych w telefonie.
Rekomendowane odpowiedzi