Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czujnik temperatury AUDI A4 1,9 TDI 90 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów w nowym roku i pozdrawiam. Mam pytanie odnośnie czujnika temperatury mojego autka 90 km , jaki powinien być symbol-numer na czujniku bo w moim aucie jest załozony nie taki jak ma byc , jest koloru czarnego a mechanik muwi ze ma byc niebieski i dlatego proszę kolegow o pomoc o podanie prawidlowego numeru czujnika. Za pomoc serdecznie dziekuje

Opublikowano
Witam kolegów w nowym roku i pozdrawiam. Mam pytanie odnośnie czujnika temperatury mojego autka 90 km , jaki powinien być symbol-numer na czujniku bo w moim aucie jest załozony nie taki jak ma byc , jest koloru czarnego a mechanik muwi ze ma byc niebieski i dlatego proszę kolegow o pomoc o podanie prawidlowego numeru czujnika. Za pomoc serdecznie dziekuje

Prosze oto numery jak widzisz występuje czarny i niebieski poniżej . a jaki Ty powinieneś mieć to to moze ktoś inny Ci napisze chodzi o kolor.

bez_tytu_u.jpg

ps.

Może Byś uzupełni profil by coś wiecej było wiadomo ..np. kod silnika , rocznik ..

Opublikowano
  • Autor

AHU a rocznik 98 1,9 TDI 90 KM CHODZI MI O CZUJNIK KOLORU NIEBIESKIEGO TAKI MA BYC WMOIM AUCIE CZY TO MOZE BYC TEN NUMER 078 919 501 B

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ----------

Czarne maja inne numer poczatkpwy 059 niebieski 078 kturen ma byc

Opublikowano
AHU a rocznik 98 1,9 TDI 90 KM CHODZI MI O CZUJNIK KOLORU NIEBIESKIEGO TAKI MA BYC WMOIM AUCIE CZY TO MOZE BYC TEN NUMER 078 919 501 B

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ----------

Czarne maja inne numer poczatkpwy 059 niebieski 078 kturen ma byc

poczytaj mojego poprzedniego posta ...tam napisałem .........

"Prosze oto numery jak widzisz występuje czarny i niebieski poniżej . "

i zobacz po nizej na fotkę z etki i masz tam numer niebieskiego czujnika 059 919 501 Tak???:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

ok Dziekuje sprawdze jutro ten czarny bo ma taki zamontowany a zamuwilem niebieski 078919501B I zobacze czy bedzie jakas ruznica w pracy silnika

Opublikowano

Mój jest czarny

Masz tu screen z Etki

Clipboard01.jpg

<br /><br />

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chodzi o czujniki temperatury cieczy, to montowane były 3 rodzaje: czarny - w najstarszych modelach, niebieski - trochę nowsze i zielony - najnowsze. O tym, jaki czujnik jest zamontowany decyduje numer VIN. Do pewnego numeru VIN montowali czarne, później niebieskie i zielone. Bardzo prawdopodobne jest, że jak oryginalnie ktoś miał włożony czarny czujnik, to powinien go zamieć na taki właśnie kolor. Sam przerabiałem tę kwestię niedawno i w ASO powiedzieli mi, że do mojego VIN ma być czarny czujnik.