pajda Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam. Potrzebny ktoś kto mi przełoży licznik - rb4 z mono na kolorowy fis chodzi o adaptacje okolice śląska? ma ktoś namiary na dobrego macgyver:decayed:
Dikson Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kolego widzę ze nikt się nie zainteresował twoim licznikiem.poszukaj na forum jest o tym jak to zakodowac. Wystarczy ze znajdziesz kogoś z vagiem i odrobina doswiadczenia.
Lukaszxxx Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 vagiem nic nie zdziała, nie wprowadzaj ludzi w błąd..
siwy2326 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jesli masz kody pin obu licznikow to wystarczy VCDS.
Gość cwiara Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ale nie zawsze idzie vcds-em. Bardzo często pomimo poprawnego zalogowania się do licznika nie chce przejąć vinu auta, wtedy tylko klonowanie immo.
SzakalA4 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam.Potrzebny ktoś kto mi przełoży licznik - rb4 z mono na kolorowy fis chodzi o adaptacje okolice śląska? ma ktoś namiary na dobrego macgyver:decayed: Mi robili to ludzie którzy zajmują się korektą liczników, zapytaj w okolicy, napewno ktoś się znajdzie. Jestem z W-wy więc nie pomogę
Gość cwiara Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Z tego co mi wiadomo to kolega juz ogarnal temat. Sent from my iPhone using Tapatalk
team111 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 kolego jest taki gosc jak Dróżdż w Czeladzi podobno jest bardzodobry i bez problemu powinien to zrobic
Rekomendowane odpowiedzi