DraKio Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 witam mam a4 z 97 roku i mam okazje do kupienia kierownice z audi a4 99 rok kiera s line czy podejdzie do mnie bez problemu ?
fucken Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 witam mam a4 z 97 roku i mam okazje do kupienia kierownice z audi 14 99 rokkiera s line czy podejdzie do mnie bez problemu ? z tego co pamiętam to lift 99 ma duży wieloklin wcześniej był mały,poprawcie jeśli się myle:wink:
elmo814 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 musisz miec nabe- redukcje wieloklinu , tasme poduszki z polift i obudowe kierownicy z polifta
LUKASZ1989 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Podepnę się do temat. Mam A4 99r(lift) z kierownica cztero-ramienną chcę zmienić na s-line. Kierownice muszę kupić z taśmą czy podejdzie mi ta stara taśma?
tomek.wolomin Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 podejdzie spokojnie.ja mam 99 r i mam 3 ramienna z s-line i normalnie na frezach pasuje nie ma zadnego problemu...chyba ze cos zostało zmienione wiec poprawcie ale nie wydaje mi sie... zdejmowałem ostatnio nie ma problemow...
DraKio Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja mam 97 rok audi a ta kiera siedzi w a4 nowszym od mojego czyli co musze dokupic przerobic zeby pasowalo? bo mam ją za 240 zl z poduszką w stanie bdb nie wytarta i znaczek S tez nie wytarty wiec sie oplaca i chciałbym u siebie zalozyc
fucken Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja mam 97 rok audia ta kiera siedzi w a4 nowszym od mojego czyli co musze dokupic przerobic zeby pasowalo? bo mam ją za 240 zl z poduszką w stanie bdb nie wytarta i znaczek S tez nie wytarty wiec sie oplaca i chciałbym u siebie zalozyc Kolego trzeci post przeczytaj:wink:
Al@n Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 albo kupujesz kiere eskową z przedlifta i wymieniasz tylko kiere i poduszkę a jeśli chcesz wymienić na poliftowa czytaj post trzeci
michalgtab Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 tutaj macie wszystko na ten temat http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-wymiana-kierownicy-liftingowa-czteroramienna-107806/
Kriss17 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Też zmienialem trzeba zrobic to co w poście trzecim:decayed: niestety ja jeszcze nie kupilem taśmy i obudowy mam tylko kiere poduche i przejsciowke na maly wieloklin skutkiem brak sygnału i blad airbag wkoncu nie jest podlaczona;p
Rekomendowane odpowiedzi