luck109 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam, szukam opinii użytkowników felg tej włoskiej firmy: felgi audi | kupić felgi audi| felgi dla audi | alufelgi audi | felgi aluminiowe audi Jak sprawują się na naszych drogach? Czy warto inwestować,np w 18'' czy raczej skłaniać się ku oryginalnym felgom?
Mauros88 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Powiem tak ori felga zawsze wiecej Ci wytrzymie niz jakies repliki.
miron78 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 POLECAM w 100% Są to drogie ale warte swej ceny repliki - w niczym nie ustępują ori WSP italy produkuje dla wielu koncernów (nawet audi) felgi o czym większość nawet nie wie Znam nawet salony audi, które u nich zamawiają felgi Sam u nich kupowałem kiedyś 18 i w niczym nie ustępowały ori - są już 6 lat na autku i nadal mają się dobrze
P-U-M-A Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja kupiłem u nich 19" zobaczymy jak się sprawdzą w sezonie:decayed:
luck109 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2013 Dziękuję bardzo za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, czy podany przeze mnie w linku przedstawiciel to jedyny 'zaufany' dystrybutor tej marki na nasz kraj? Czy może są inni 'zaufani' ,np. na 'alledrogo' którzy handlują felgami tej marki?
gados82 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Podepne się pod temat.Planuje zakup felg 18 podobaja mi sie rotory srebrne. Cena ori powala.Interesuja mnie tehttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7079483197Marka wsp italy opłaca się czy moze darowac sobie.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi