konger Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam.Mam problem świecącej się kontrolki esp podczas mrozu. Gdy jest ciepło nic sę nie dzieje, natomiast jak złapie mróz to zapala sę pomarańczowa kontrolka esp i nie gaśnie. Pali się tylko esp .Z abs wszystko w porządku.
Artur82 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 coś jest nie tak albo z czujnikem kąta skętu albo z czujnikiem stopu
konger Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 Byłe dzisiaj u mechanika, podpioł mi interfejs - ale nie laptopa tylko taki ręczny i wyszło: 01422 Pompa hydrauliczna dla kontroli dynamiki jazdy V 156. taki błąd wyskakuje.
Dev Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 cięzki temat, kazdy pisze co innego musisz szukac na necie, ale nie ma tego za duzo
konger Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 A w którym miejscu jest ta pompa do kontroli dynamiki jazdy? Coś lukałem na necie i było, że to może gdzieś na pompie zwarcie się robi... Ktoś się orientuje? Czy wymiana czujnika od pedału hamulca coś da w tym wypadku?
karo-servis Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 zrób kodowanie sterownika abs
Rekomendowane odpowiedzi