Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1Z] jaki bylby koszt sprzegla oraz wałka napedowego 1z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam klubowiczow tak jak w temacie chcialbym sie dowiedziec o koszt sprzegla i przegubu wew do silnika 1z 1.9tdi 90km bo wstawilem do warsztatu i za sama tarcze powiedzieli mi 600zl a za cala poloske ponad1000 czy niema czegos tanszego i moze znacie jakiesz szroty w krakowie do audi prosze o adresy zgory dzieki pozdro

Opublikowano

Sprzęgło komplet - +/- 650zł Sachs-a, Luk-a tańszy odpowiednio o 100zł, przegub zewnętrzny ? = 150-200zł.

+ wymiana: sprzęgło od 250-500zł zależy ile kto liczy, przegub - hmm nie pamiętam 70-80zł

Opublikowano

dzieki bardzo

[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2008, 17:31 _________________________________________________a moze ktos wie jakie oznaczenia lub nr ma przegob do z1 i tarcza sprzeglowa zebym innych niekupil

Opublikowano

czasami nie kupuj ze szrotu. nie potrzebnie narazisz sie na koszty montazu gdy walek napedowy czy sprzeglo szrotowe padnie.

Opublikowano

znalazlem nowa poloske z przegubem wewnetrznym firmy spidan czy cos takiegoza niecale 600zl

i tarcze sprzeglowa firmy formax za 230zl

co mozecie powiedziec o tych firmach sprzedawca powiedzial ze nienajgorsze

zgory dzieki za podpowiedzi pozdro

Opublikowano

znalazlem nowa poloske z przegubem wewnetrznym firmy spidan czy cos takiegoza niecale 600zl

i tarcze sprzeglowa firmy formax za 230zl

co mozecie powiedziec o tych firmach sprzedawca powiedzial ze nienajgorsze

zgory dzieki za podpowiedzi pozdro

nie wiem kolego ja ostatnio u siebie wymieniałem tarcze zapłaciłem 150 pln kumpel ktory mi to sprzedawał powiedział ze dobe sa te tarcze nie pala sie i wogole nie pamietam nazwy ale była niemiecka a za oryginalna chciał 350zł