smuggler Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Krótko przed nowym rokiem stałem się posiadaczem A4 b6. Miałem kiedyś b5 z AFNem i było to chyba jedno z fajniejszych aut jakie miałem. AWX będzie mi służył do stukania km i jazdy na co dzień. Mam jeszcze e46 330i, ale muszę przyznać, że ostatnio mało do niego zaglądam. W sumie AWX Avant z dosyć typowym wyposażeniem. Bardzo zależało mi na xenonach i automacie, ale tylko jedno założenie udało się spełnić W planach jest: Multufunkcja, której strasznie mi barkuje Czujnik deszczu, zmierzchu i lustro fotochroamtyczne Bluetooth, który już udało mi się kupić i w sobotę montaż Na wiosnę jakaś przyzwoita czarna felga, żeby nie było wstyd pokazać się na Worthersee 2013:) W dalekiej przyszłości: (może...) Elektryczne fotele Program Skrzynia i sprzęgło z AVF, jak obecne się podda. host images Jutro zrobię jakieś uczciwe fotki to dorzucę. ENJOY
slo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 ładna, oby była niezawodna ! powodzenia w modach
devey Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ładny okaz. Powodzenia w dalszych modach, niech nie braknie Ci pomysłów i hajsu na realizację
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Parę zimowych fotek - pogoda słaba i auto brudne:) Chyba najfajniejszy decor do b6 Gadget, z którego jestem zadowolony:) Lubię świecidełka Sub w bagażniku. Gra raczej cicho, zastanawiam się, czy da się go podmienić na BOSE? Nigdy nie miałem tego udogodnienia w aucie photo sharing sites
slo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 bose można podmienić, pasuje bez przeróbek.
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Chętnie kupię jeszcze pakiet schowek łącznie z siatkami na siedzenia. Jakby ktoś chciał sprzedać to walcie na PW. A co do BOSE to rozumiem, że jest p&p? A jak różnica w dźwięku? Zauważalna?
otomsono Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Graty z zakupu. Te dekory są oklejone folią czy to ori ?
slo Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 jaki masz aparat ? fajny bokeh, jakieś lustro ?
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Fotki robiłem pożyczonym Nikonem D3100, żeby się trochę pobawić, ale sam chce kupić teraz jakiegoś kompakta z wymienną optyką. Lustrzanka jest dla mnie za duża. Decory sa orginalne a zawieszenie fabrycznie obniżone. Ciekawy jestem, czy wiosną przy większych felgach nie będzie trzeba zejść troszkę niżej.
biggman Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Po samej zmianie wzmaka na BOSE jest duża różnica
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 A wzmacniacz też jest p&p? Kusi mnie trochę poprawienie audio. Bart ma w A3 Sportback BOSE i muszę przyznać, że gra o wiele lepiej. W e46 Mam również H/K i również przyjemnie brzmi. Niestety w moim B6 dźwięk jest nie co płaski a subwoofer to jakby ktoś trzepaczką do dywanów walił po kartonie. Musiałbym się wybrać na jakiś spot i odsłuchać BOSE u kogoś Bo czasem fabryczne systemy nie warte są zachodu i lepiej coś samemu wymodzić. Tył być może i nisko siedzi, bo auto ma 200tys i pewnie sprężyny już kapitulują. Wiosną może zastanowię się nad gwintem. Póki co, szukam schowków i siatek na fotele, fotochrom. Wrzucam jeszcze fotkę drugiego wozidła
winczako Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 a4 ładne i z potencjałem modotwórczym . Co do szyberdachu, nie wiem jak inni. ale ja prawie nie korzystam.... taki bajer , ot.
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dla mnie niezły bajer, bo jeszcze w żadnym aucie (a miałem ich sporo) nie miałem. W zasadzie nie otwieram, ale dzięki szybie jest jaśniej w kabinie
akjam Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kierka Mu-Fu, BT, jakaś felga... Idzie w dobrym kierunku. Pewnie lista modów po za tymi, które wymieniłeś się po jakimś czasie powiększy jak to było u mnie. Bezawaryjności.
karo-servis Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 to powiem ci że co do bose w audi to jest tylko troche lepiej sam w swojej mam serie a komplety bose po 800-1000 gonie, handluje częściami audi a do siebie jakoś nie chce wkładać
smuggler Opublikowano 15 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2013 Kierka Mu-Fu, BT, jakaś felga... Idzie w dobrym kierunku. Pewnie lista modów po za tymi, które wymieniłeś się po jakimś czasie powiększy jak to było u mnie. Bezawaryjności. Z racji tego, że mam 2din, to RNS mi chodzi po głowie. CLH by sie przydało również.
Rekomendowane odpowiedzi