scyzor8811 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Może wie ktoś co to za kostka..?? Znalazłem ją po wyjęciu radia i panelu klimatronika.. Nie była do niczego podpięta... <br /><br /> <br /><br /> <br /><br />
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 nic orginalnego:wink: mógł być zetaw głośnomówiący lub cycuś
gregor_gg Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dokładnie, ja miałem taką przy zestawie głośnomówiącym firmy NOKIA.
scyzor8811 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2013 dzięki Panowie za info..;-) teraz przypomniało mi się, że mam u góry jakiś mikrofon.. tylko ciekawe jak to podłączyc zeby działało i czego brakuje... skoro poszło tak szybko to wieczorem wrzucę jeszcze jedną kostkę która siedzi w bagażniku w schowku od strony kierowcy i też nie kumam od czego ona jest..
gregor_gg Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mam gdzieś jeszcze ten zestaw w garażu, ale nie wiem czy będzie się do czegoś nadawał. Zresztą był pod jakiś stary telefon.
scyzor8811 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 skoro tak łatwo poszło z poprzednią to może powie mi ktoś co to za kostka..?? znajduje się w schowku bagażnika od strony kierowcy.. <br /><br /> <br /><br />
scyzor8811 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 tak właśnie myślałem.. dzięki wielkie za cenne info..:-)
Rekomendowane odpowiedzi