Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ViVa Espania x 10 piwo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

No viva viva :naughty: a ja już qr#icy dostaję :wallbash: Właśnie się uczę na egzamin z żelbetu :wallbash: Może ktoś jest tak obczajony w temacie i pójdzie za mnie? konstrukcje sprężone, stropy gęstożebrowe, stropy grzybkowe, płyty krzyżowo zbrojone, ścianki oporowe, ramy żelbetowe itp. itd. :decayed: Jednym słowem padam na pysk :sesese:

Nie pociesze Cię :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ViVa Espania x 10 piwo :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

No viva viva :naughty: a ja już qr#icy dostaję :wallbash: Właśnie się uczę na egzamin z żelbetu :wallbash: Może ktoś jest tak obczajony w temacie i pójdzie za mnie? konstrukcje sprężone, stropy gęstożebrowe, stropy grzybkowe, płyty krzyżowo zbrojone, ścianki oporowe, ramy żelbetowe itp. itd. :decayed: Jednym słowem padam na pysk :sesese:

Powiedz cenę i idę

Gwarancji nie daję :polew: :polew:

Opublikowano

Powiedz cenę i idę

Nawet na egzamin ustny się piszesz? :naughty: ile za taki egzamin można dać... 2 flaszki 0,7? :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:23 _________________________________________________

Nie pociesze Cię :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Nie ma to jak wsparcie... :decayed: Chociaż kciuki wypadałoby wysilić :tongue4: Jak ktoś ma wolne to we wtorek od 8.00 do 18.00 może je pomęczyć :polew:

Opublikowano

A ja właśnie wróciłem z wiejskiej przegazówy:) Pokręciłem sie jescze po E7 i spać:)

Opublikowano

Powiedz cenę i idę

Nawet na egzamin ustny się piszesz? :naughty: ile za taki egzamin można dać... 2 flaszki 0,7? :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:23 _________________________________________________

Nie ma to jak wsparcie... :decayed: Chociaż kciuki wypadałoby wysilić :tongue4: Jak ktoś ma wolne to we wtorek od 8.00 do 18.00 może je pomęczyć :polew:

[/quot

Powiedz cenę i idę

Na wszystko sie piszę :) Z naciskiem na " gwarancji nie daje" :polew: :polew: :polew:

Proponowana kwota zadowalajaca. Mogę ewentualnie "zejść" z ceny do poziomu "wspólnej degustacji" :polew:

Oczywiście zapłata "z góry" buhahahahahaha :wink4:

Opublikowano

Na wszystko sie piszę :) Z naciskiem na " gwarancji nie daje" :polew: :polew: :polew:

Proponowana kwota zadowalajaca. Mogę ewentualnie "zejść" z ceny do poziomu "wspólnej degustacji" :polew:

:polew: coś mi się wydaje że na podstawie tej "gwarancji" to ja już się mogę na wrzesień przygotowywać, do poprawy :tongue4: Ale za to wspólna degustacja :mysli: Każda okazja dobra :polew: Bo nie wazne czy się zdało czy nie to wypić trzeba :polew::kox:

Opublikowano

Jak mniemam polibuda ?

Opublikowano

Jak mniemam polibuda ?

yhy polibuda pojebuda... Wydział Inżynierii Budowlanej i Sanitarnej kier. Budownictwo :decayed: 3 rok się kończy :notworthy:

Opublikowano

Jak 3-ci rok to powinienes już wiedzieć, że :

Dopóki się uczysz, dopóty młody jesteś :) potem juz tylko z górki :polew:

Śmiało więc mozesz zaliczyć ten egzamin na ostatnim semestrze hihihihihihih

Tak bywało przynajmniej jeszcze kilka latek temu :)

Studia też nie zawsze musza trwać 5 lat :):):)[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 01:47 _________________________________________________Co jest Panie i Panowie ?

Wiecej Gości niz Użytkowników ? :

Użytkownicy online

7 Gości, 6 Użytkowników

Opublikowano

Jak 3-ci rok to powinienes już wiedzieć, że :

Dopóki się uczysz, dopóty młody jesteś :) potem juz tylko z górki :polew:

Śmiało więc mozesz zaliczyć ten egzamin na ostatnim semestrze hihihihihihih

Tak bywało przynajmniej jeszcze kilka latek temu :)

Studia też nie zawsze musza trwać 5 lat :):):)

No nie do końca... Bo u mnie jest tak że po trzecim roku muszę mieć wszystko zaliczone, ja będzie coś w plecy wysyłają na urlop :decayed: Bo po trzecim roku podejmuje się decyzję albo studia jednostopniowe (magisterskie) albo dwu- (inżynierskie) Ale po samych inżynierskich się uprawnień fajnych nie da zrobić, a jak już kończyć taki kierunek to i uprawnienia wypada zrobić, żeby na fajną Audiczkę zarobić :naughty: Inna sprawa, że mało komu udaje się (na mojej uczelni) ten kierunek w 5 lat zrobić :decayed: A ten egzamin najgorszy nie jest, ale już mi się ch#lernie nie chce uczyć tych głupot :wallbash:

Opublikowano

Takie życie :)

Mgr trzeba zrobić bo sam inz raczej malą nagrodą za te lata wyrzeczeń

Generalnie trzymam kciuki i powodzenia......................

......................... Wiem,wiem, nie dziękujesz :)

Opublikowano

:wink4: dokladnie :> Jak nie teraz to we wrześniu się zaliczy :th: Jak to mówią: studia to nie wyścigi :naughty:

Opublikowano

:wink4: dokladnie :> Jak nie teraz to we wrześniu się zaliczy :th: Jak to mówią: studia to nie wyścigi :naughty:

:polew:

Opublikowano

No to czas zacząć nocną zmianę :gwizdanie: Ja kolejną noc a raczej dobę katuję żelbet na jutrzejszy egzamin, coś czarno to widzę :wallbash:

Opublikowano

a ja idę na :sexinbed: a potem lulu :D :D

Opublikowano

a ja idę na :sexinbed: a potem lulu :D :D

Kolejny co potrafi człowieka pocieszyć :tongue4: O losie takim to dobrze :naughty:

Opublikowano

Jakie dobrze dzisiaj nie ma migreny :D

Opublikowano
  • Autor

a moja kotka po operacji :th:

w tylnej lapie 3 druty

w przedniej druty i szyna

282a8b9c608350d2.jpg

Opublikowano

a moja kotka po operacji :th:

w tylnej lapie 3 druty

w przedniej druty i szyna

Nie wiem czemu ale te druty i gips kojarzą mi się z żelbetem :wallbash: Wybacz... biedne zwierzątko pewnie cierpi ;( ale będzie dobrze, jeszcze nie raz wyląduje na zdrowych 4 łapkach :) Trzymamy kciuki za Twoją kotkę :th:

Opublikowano

tomeks32, a co sie stalo ?