Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocni jeźdźcy czyli jazda po 23.00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie już 0.00 startujemy :> W sumie teraz nic ciekawego nie robię planuję jakiś film sobie pooglądać :mysli: Ostatnio oglądałem "9 kompanię" dzisiaj też jakiś wojenny... Może "Na tyłach wroga" :mysli:

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 171,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam

u mnie gin z colą lodem i cytryną, gorąco na dworze, kot śpi, mąż jeszcze ogląda tv a ja dyskutuję z kumpela na gg

tyle :tongue4:

Opublikowano
:siema: Asiu mąż wyjątkowo nie śpi o tej porze, może powinnaś skorzystać z okazji iiii... zamiast siedzieć przy kompie toooo... :naughty: No wiesz co :tongue4:
Opublikowano

u mnie Discovery i żeby nie kac to była by przejażdżka :wink4:

Opublikowano

u mnie Discovery i żeby nie kac to była by przejażdżka :wink4:

jasne discovery a co robiłeś na moim profilu? :polew: dzisiaj już 2 czy 3 raz :naughty:

mcm00

07 Lipiec 2008, 00:23

To to się nazywa discovery :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:siema: Asiu mąż wyjątkowo nie śpi o tej porze, może powinnaś skorzystać z okazji iiii... zamiast siedzieć przy kompie toooo... :naughty: No wiesz co :tongue4:

spoko :evil:

panuję nad sytuacją :tongue4:

Opublikowano

idę spać jutro ostatni dzień w pracy i wolne :>[br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 00:31 _________________________________________________branoc :)

Opublikowano

mcm00 ale skaczesz po tych kanałach na "discovery". Na moim "kanale" znowu byłeś o:

mcm00

07 Lipiec 2008, 00:26 :decayed:

Opublikowano

mcm00

07 Lipiec 2008, 00:32

witam i dzięki za odwiedzinki :decayed:

Opublikowano

spoko :evil:

panuję nad sytuacją :tongue4:

Mówisz? :naughty: A jak tam mają się sprawy z pewną Vec### :gwizdanie: To w końcu C czy D? :decayed:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 00:34 _________________________________________________

mcm00

07 Lipiec 2008, 00:32

Biedak... to discovery wciąga :naughty:

mcm00

07 Lipiec 2008, 00:31

Ale Asiu to że oglądał Twój profil to jeszcze rozumiem, ale żeby mój kilkanaście / kilkadziesiąt razy na dobę :shocked::kox:

Marcin jakoś rozwiążemy ten problem będzie dobrze :wink4: Zamiast discovery przeskocz na "animal planet" :polew:

Opublikowano

Rafałku narazie vectry niet... i póki co.... yyy... po prostu niet :no:

kocham moją BePiuntke :naughty:

Opublikowano

Rafałku narazie vectry niet... i póki co.... yyy... po prostu niet :no:

kocham moją BePiuntke :naughty:

No na szczęście :tongue4: Już się bałem że jednak popełnisz ten błąd :decayed: A B6 już nie szukasz? :gwizdanie:

Opublikowano

ja miałem się wbijać na poprawiny, ale już mi się nie chciało kompletnie...teraz idę po "coś" do barku i spadam spać, bo 5.20 pobudka i do roboty... :kwasny: Pozdrawiam, spokojnej nocy

Opublikowano

Wiecie co... :mysli: Tak sobie pomyślałem, że ogólnie ten wątek jest spoko, ale w sumie trochę zaśmieca forum i przez to serwer dostaje po tyłku. A że wątek nic nowego nie wnosi, ale jest bardzo sympatyczny :naughty: to proponuję co jakiś czas np. co miesiąc kasować 100 czy ileś tam postów napisanych wcześniej. Tym sposobem forum nie będzie zaśmiecane a wątek zostanie :wink4: Podobnie można zrobić z wątkami o spotach :mysli: Jeśli tak się da? :decayed:

Opublikowano

narazie się wstrzymuję, co nie znaczy, że nie oglądam :cool1:

jednakże póki co B5 sprawuje sie nalezycie a druga sprawa, że pieniążki narazie na inny cel idą :)

Opublikowano

jednakże póki co B5 sprawuje sie nalezycie a druga sprawa, że pieniążki narazie na inny cel idą :)

ooo jakiś ambitny cel :naughty: Czyżbyś powoli zbierała na wózeczek i beciki? :gwizdanie:

Opublikowano

witam w nocy na nocnym smiganiu :) jestem nowym nocnym markiem ;) ktory....idzie juz spac hehe :) pozdrawiam i kolorowych zycze :)

Opublikowano

kiciafirerek coż na tajemniczy nick :naughty:

Rafałku to też, ale póki co na materiały budowlane :>