Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l albo wali jak leci :decayed: nie spisz spitalam bo dobranocka już była sajonara pany
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l gódnajt no jak dzisiaj zacząlem o 7 rano tak o 21.20 skonczyłem ręce mam jak z waty
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l albo wali jak leci :decayed: nie spisz spitalam bo dobranocka już była sajonara pany do jutra maciek
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Autor Mi to zajęło chwilę moment.... Ledwie zacząłem a już trzeba było konczyc.... współczuję twojej :gwizdanie: ...może kup jej chociaż wibrator,niech ma coś z życia
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Ale ale nie zapomiajmy o miłym akcencie dzisiejszego dnia:D oto przyszedł mój filterek pipercross z szuwaksami za 72 zl:D:D:D nówka legalnie wylicytowana
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Mi to zajęło chwilę moment.... Ledwie zacząłem a już trzeba było konczyc.... współczuję twojej :gwizdanie: ...może kup jej chociaż wibrator,niech ma coś z życia :polew: :polew:
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Mi to zajęło chwilę moment.... Ledwie zacząłem a już trzeba było konczyc.... współczuję twojej :gwizdanie: ...może kup jej chociaż wibrator,niech ma coś z życia Wymiana drążków szybko ale z pewnymi sprawami nie mam zamiaru sięspieszyć.... :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:44_________________________________________________ :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2009, 23:57_________________________________________________Ale tu cisza....
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Mojego rezania jeszcze nie koniec, bo plany mam spore;p Co do niskobudżetowych - zostałem dzisiaj zainspirowany do podjęcia pewnych działań niskobudżetowych- krok pierwszy - muszę kupić na allegro jakiś przenośny odtwarzacz dvd, najlepiej z TV;) Dalej to możecie się domyślać...
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l To ja się domyślam..... Pewnie chcesz kupić tanio i drożej sprzedać... Ale na serio to fakt, trochę ten mod pracochłonny... ale efekt
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Nie nie...dvd ma mieć związek z autem...;D Jak kupię w dobrej cenie, to porezam i zobaczymy, co z tego wyjdzie;) Na dzisiaj tylko ten dach wyrezany, więc trzeba iść spać i zbierać pomysły;) Pozdrawiam, dobrej nocy!
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Dobrej. Trzeba Dj "poruszyć tą imprezę".... jakoś nikt tu nie rymuje ja łyk piwa potrzebuję i już mogę całą noc rymów pisać tutaj moc. Ale jakoś pustką wieje co się z tymi ludźmi dzieje, nikt się słowem nie odezwie, więc ja dzis już kończę mą poezję. DRANOC wszystkim
Opublikowano 17 Kwietnia 200917 l Ukasz699 Wpadłem tylko na chwilkę, bo zaraz mykam do Przemyśla, a jutro stamtąd do Niemcowni. Ten wątek umiera bez nas dwóch. :gwizdanie: Hey Kondzio nom jak sam widzisz ale cos sie ruszylo widze Nom to stary powodzenia.. Nie daj sie tam szwabom [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 00:59_________________________________________________Bry wszystkim [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2009, 01:00_________________________________________________ już wszyscy poszli spać a ja dopiero z pracy wróciłem :> To gdzie Ty robisz
Opublikowano 18 Kwietnia 200917 l no ja tutaj z chlopakami od jakiegos czasu juz zapodaje ogolnie to tu bka jest ale zaras sie klade w sumie to juz ide milej nocy