Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 IK nie fikaj, co to znaczy? że masz B6 już cwaniaczysz!
ykk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 IK nie fikaj, co to znaczy? że masz B6 już cwaniaczysz! To daj piataka..
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak wiesz, Osa, często bywa, że poetów po śmierci się przyzywa... Mamy chyba trochę czasu, Nim wywiozą nas do lasu Zginę ku ojczyzny chwale, Grób zasypie Ykk przy słowików chorale...
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Opublikowano 16 Lutego 2009 Zalozcie sobie jakis watek poetycki czy cos.. właśnie to jest Nocna Jazda a nie jakieś Dead Poets Society :gwizdanie:
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Czyżby było mi pisane umrzeć nie poznając IKa? Sypnie garścią ziemi w dołek, czasem zgarnie śmieć z pomnika? Nie pisz DJ takich rzeczy, bo się już zaczynam bać. Niech nas lepiej IKu męczy, w takiej myśli lepiej trwać.
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 To daj piataka.. Ykk jest cwaniak, płaci trzydzieści Minimum słów, maksimum treści! Poetów tutaj nie wytępisz, Pięści nasze ku sobie nęcisz Miło, że wraz z poniedziałkiem, Nie tylko ja jestem nocnym markiem
ykk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Z moim mysleniem bywa ciezko.. [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 00:23_________________________________________________Czekam tylko, az wkleicie razem to samo..
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Lecą rymy, jak z rękawa Pora zmienić ich strukturę Gdy w konkury z godnymi się stawa Rymów tworzyć nową turę
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Opublikowano 16 Lutego 2009 Ykk jest cwaniak, płaci trzydzieści Minimum słów, maksimum treści! Poetów tutaj nie wytępisz, Pięści nasze ku sobie nęcisz Miło, że wraz z poniedziałkiem, Nie tylko ja jestem nocnym markiem DeeJey do tego zapodaj jeszcze jakiś bit i będzie git,może wyjdzie z tego hit,yo
ykk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Ykk jest cwaniak, płaci trzydzieści Minimum słów, maksimum treści! Poetów tutaj nie wytępisz, Pięści nasze ku sobie nęcisz Miło, że wraz z poniedziałkiem, Nie tylko ja jestem nocnym markiem DeeJey do tego zapodaj jeszcze jakiś bit i będzie git,może wyjdzie z tego hit,yo
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Propozycję mam najlepszą Zejdźmy wreszcie z kumpla Ykk'a Ja tę myśl uczynię pierwszą, Niechaj zniknie śmierć z pomnika!
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Dobrze DJ kombinujesz będą jeszcze z Ciebie ludzie rymy me, widzę szanujesz trza się spotkać przy jakiejś wódzie
Tomeks Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Opublikowano 16 Lutego 2009 Propozycję mam najlepszą Wejdźmy wreszcie w kumpla Ykk'a Ja tę myśl uczynię pierwszą, Podzielę się z nim piersią!
ykk Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Propozycję mam najlepszą Wejdźmy wreszcie w kumpla Ykk'a Ja tę myśl uczynię pierwszą, Podzielę się z nim piersią! :gwizdanie:
carnivore1 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 witam witam, nie wiem czy wypada sie wcinac w takie rymy... ale siedze w robocie i nuda o tej porze...
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Co do bitów, tomku drogi, to jest opcja przewidziana, Na zlocie przebojów lista Będzie przez Was głosowana;p W skład tej listy wejdą pewnie słowa z bitem wraz złożone Jacek Cygan niepotrzebny, Gdy songi przez nas zrobione, Wnet Wam wszystkim w gust przypadną I jak grom z jasnego nieba, Wasze serca szybko skradną Czegóż więcej nam potrzeba? Jak w piosence disco polo, gdy już rymu mi brakuje, wstawię werset Ooo OOo, Which One d*pę mi ratuje
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 pora już zawijać cycki, ciepłe łóżko na mnie czeka, zatem żegnam tutaj wszystkich Kiler rymuj, nie zwlekaj.
DeeJay_Kill Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Propozycję mam najlepszą Wejdźmy wreszcie w kumpla Ykk'a Ja tę myśl uczynię pierwszą, Podzielę się z nim piersią! Tomek, manipulatorze, Tak to przecież być nie może! Że swe wplatasz w moje słowa, Zemstę los Ci już zgotował [br]Dopisany: 17 Luty 2009, 00:38_________________________________________________Osa, miło nam dziś z Tobą było, żeś swą twórczość podzieliła, Idź do łóżka, odpoczywaj, By zdrowa Twa dziatwa była;)
jarko Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Propozycję mam najlepszą Wejdźmy wreszcie w kumpla Ykk'a Ja tę myśl uczynię pierwszą, Podzielę się z nim piersią! Tomek, manipulatorze, Tak to przecież być nie może! Że swe wplatasz w moje słowa, Zemstę los Ci już zgotował Do zlotu dożyje :?:
Gość osetti Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Idę bo mnie męczy to, że Ty rymujesz jak poetów sto! Ja za Tobą nie nadążam, coraz bardziej się pogrążam ;(
Rekomendowane odpowiedzi