atamu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam, z uwagi na to ze zaczynam dosluchiwac sie dziwnego syczenia (jeszcze nic nie sprawdzalem konkretnie) zastanawiam sie czy moge wymienic moje turbo na wieksze. Czy moze ktos powiedziec na jakie ewentualnie zamiana bylaby mozliwa i z czym to sie wiaze dodatkowo? Dzieki
tomcrack27 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Opublikowano 16 Stycznia 2013 jak ci cos syczy to moze masz nieszczelny dolot kolego.a jezeli chodzi o wymiane turbo to mozesz wladowac wieksze,wiekszy intercooler,wyciac kata i zrobic u kogos kto sie na tym zna dobry program.
lukanio633 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Sorry ze odgrzewam starego kotleta ale zastanawiam sie nad tym samym co kolega z pierwszego postu. Jakie turbo podejdzie do silnika brb zamiast seryjnej turbosprezarki? Szukalem, ale bardzo malo jest informacji na temat tego konkretnego silnika. Jedyne na co udalo mi sie natknac to, ze do tego motoru wklada sie BV43 z BRD, jednak nie moglem nigdzie potwierdzic tej informacji. Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez lukanio633
lukanio633 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzieki spanky! Mozesz mi jeszcze powiedziec, czy ona podchodzi p&p bez zadnych przerobek? Napewno orjetujesz sie tez jakich przyrostow mozna oczekiwac po montazu tej suszarki i modyfikacji oprogramowania w brb? Nie ma problemu z ogromnym lagiem po montarzu tego turbo? Ile w tym motorze wytrzymuje sprzeglo i dwumas? Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez lukanio633
spanky Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Pasuje Nie bedzie laga , 360-370 nm i 160-170 ps co wytrzyma seryjne sprzeglo jak jeszcze nie jest dobite
Rekomendowane odpowiedzi