adasio13 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam. Lusterka same sie wylaczaja w przedlifcie 97r? Wczoraj zmienilem wklady lusterek bo byly maty spalone, i grzeja od wlaczenia zaplonu.
Szarik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 U mnie grzeja jak wlacze ogrzewanie tylnej szyby
d4widoV Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 z tego co mi wiadomo, to ori grzane lustra grzeja jak jest temperatura zew. Ponizej 4st. i sie wylaczaja same przy danej temperaturze - ori wklady luster maja czujnik temperatury zamontowany. Tylko ze nie mam pojecia czy dziala to tez w przedliftach, ale wychodzi na to ze tak.
sokal Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Było o tym na forum milion razy... Możesz mieć albo wkłady z termistorkami albo bez. Te z termistorami podpięte są pod + cały czas przy włączonym zapłonie i grzeją tylko poniżej ok 5 st.C. Te bez zwyczajowo podpina się pod ogrzewanie tylnej szyby. Dodam iż możesz zamontować takie jakie chcesz i podpiąć te tak jak Ci wygodniej. Ja wybrałem wersję bez termistorów podpiętą pod grzanie tylnej szyby. Tak mi wygodniej.
Rekomendowane odpowiedzi