hornet Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Siema, Pytanie do użytkowników symbiana S60v3 ( jak jeszcze tacy są bo teraz to wszyscy na śmietniku popychają ( android)). Sprawa tyczy się przeglądarki do tel opera ( testy były na nastu wersjach) Wszystko pięknie chodzi, net śmiga, strony się otwierają, forum ładnie się zaczytuje ale jest jeden szkopół... a mianowicie jak klikam odpowiedz w jakimś wątku to za ciula nie idzie nic wpisać. Na operze mini nawet nie pojawia się okno do wpisania.. na normalnej pojawia się okno do odpowiedzi jak na normalnym kompie ale jest nieaktywne... i też nie idzie nic wpisać..... może ktoś miał taki przypadek i wie jak ten szajs naprawić ? Nokia to drugi tel więc mogę formatować, wgrywać softy etc.... ostatecznie mogę go też spalić jak nie będzie działał... aaa tel to nokia E72
Blachu Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja korzystam obecnie z Nokii N82 (S60v3) Dość często posługuję się operą mini - nie mam żadnych problemów z przeglądaniem forum, tzn. pisaniem odpowiedzi, czy wysyłaniem PW Masz najnowsze wydanie opery? Jak nie to odinstaluj tą i pobierz tą najnowszą ze strony producenta może pomoże
eu4yaon Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 też korzystam z opery mini, i miałem ten sam problem co Ty.. sam niewiem kiedy ale problem sie naprawil.. nic nie ingerowałem w żadnym sofcie ani nigdzie.
hornet Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 to dziwne a teraz Ci działa wszystko normalnie ? opera zainstalowana na karcie czy w tel ?
mloody_s-line Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 ją również korzystam cały czas z opery mini w nokii 500. Prawie cały czas odpisuje z telefonu również teraz i wszystko jest ok. Operę mobile też mam ale to korzystam wtedy jak mam dostęp do wifi. Jest lepszą ale jak na pakiet internetowy to szybko ciągnie. A mini jest w sam raz do przeglądania i pisania. Ją tam jestem zadowolony z opery i narazie nie planuje kupna innego Tel jak nokia. ---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:36 ---------- ją mam na karcie zainstalowana ale na moje to nie robi żadnej różnicy gdzie jest.
hornet Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 nokia 500 nie jest na symbianie S60 tylko na symbianie anna
mloody_s-line Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 anna były pierwsze ja mam bella. Ale miałem nokie e52 i e51 i również wszystko działało bez problemu. Popatrz na ustawienia albo pobierz najnowsza wersję. Nie ma ują ale musi działać.
hornet Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 dzisiaj w nocy albo jutro wgram na nowo soft do tel.. nie działa jak pisałem wcześniej na różnych wersjach ---------- Post dopisany 21-01-2013 at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany 18-01-2013 at 20:23 ---------- Problem rozwiązany.. trzeba było przestawić edytor na forum na standardowy z obrazkami i lata wszystko jak trzeba
Rekomendowane odpowiedzi