poziek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Prosze o pomoc bo nie daje rady dotrały do mnie amortyzatorki o numerach: 8E0 513 033 G, 8E0 413 031CL i sprężyny czarne z kolorami niebieski/biały/zielony x 2 i niebieski/zielony/zielony/zielony x 2 z jakiego auta to zestaw i jakie obniżenie na tych spreżynach?? prosze o pomoc bo nie wiem co założe do auta...
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Jest identyczne. Musisz tylko dokupić sportowe odboje gumowe w ASO (są niższe).
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Opublikowano 10 Maja 2007 ok a gdzie szukać ile w mm bedzie obniżony na tych sprężynach?? sprężyny czarne z kolorami niebieski/biały/zielony x 2 i niebieski/zielony/zielony/zielony x 2
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Nie mam pojęcia. Ludzie w serwisach wogóle nie ogarniaja tematu sprężyn. Pla nich liczą sie tylko PRy z książki gwarancyjnej (kody mówiące o wyposażeniu auta). Bez PRów są jak dzieci we mgle Spróbuj iść do nich i zamówić sportowe zawieszenie do auta które nie było w nie fabrycznie wyposazone ... dramat. Normalnie zawieszenie jest obnizone o 20mm, choć podobno w roczniku 2002 było to 30mm w serii. Jak ci to ktos sprzedał jako sportowe, to pozostaje ci tylko przeżegnać sie, założyć i sprawdzić :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi