kwapaa Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 witam. wydaje mi się że pisze w dobrym dziale. będę wysyłać felgi 15cali wraz z oponami, ważyłem koło i jedno waży 15,5kg. i teraz głupie pytanie. czy waga kół się zmniejszy jeśli spuszczę powietrze? zależałoby mi zapakować po 2koła w paczke i żeby każda paczka ważyła do 30kg, bo jak odrobine więcej zaważy wtedy dużo droższa wysyłka. ktoś ma jakieś sugestie?
ciasnyWiesiek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 zawaz balon, po nadmuchaniu zwaz go ponownie , sam sobie odpowiesz na zadane pytanie :-)
YOGI3000 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 witam. wydaje mi się że pisze w dobrym dziale. będę wysyłać felgi 15cali wraz z oponami, ważyłem koło i jedno waży 15,5kg. i teraz głupie pytanie. czy waga kół się zmniejszy jeśli spuszczę powietrze? zależałoby mi zapakować po 2koła w paczke i żeby każda paczka ważyła do 30kg, bo jak odrobine więcej zaważy wtedy dużo droższa wysyłka. ktoś ma jakieś sugestie? teraz jak będę stawał sam na wage to będę wypuszczał powietrze z płuc, zawsze pewnie ze 2-3 kg mniej
beneq Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 lepszy efekt da jak pozrywasz odważniki, jakieś gramy na tym ugrasz
Hugo Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Napisz na zleceniu 30kg i po problemie
ciasnyWiesiek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 oj nie bardzo to przejdzie np GLS odbierze ale na bazie ważą, bedzie zwrot i każa jeszcze zaplacic :-P
sokal Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ja tam nigdy nie miałem z tym problemu Ostatnio wysyłałem DPD alusy 14 cali z oponami zimowymi i że tak powiem każde koło na moje oko ważyło 8kg Nikt nie miał nic przeciwko
Hugo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dokładnie. Z DPD nigdy nie było problemów. Zawsze wpisuję wagę opon na oko
Rekomendowane odpowiedzi