MemberA4 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam. Panowie czy jak mam pozakładane dystanse różnej grubości przód tył to żeby zrobić zbierzność kompletną przodu z tyłem to muszę je pozdejmować żeby tył nie wyszedł zbierzny? Na przodzie mam 12mm tył 18mm. Jeszcze jedno pytanko czy rozstaw tyłu jest taki sam jak rozstaw kół z przodu, może ma ktoś wymiary rozstawu kół do B6?
Dev Opublikowano 25 Stycznia 2013 Opublikowano 25 Stycznia 2013 musisz sprawdzic geometrie przy montazu dystansów zmienia sie połozenie środka cięzkosci auta i tym samym nastepuje zmiana geometrii zawieszenia
MemberA4 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2013 ale właśnie mi chodzi o to czy do ustawienia geometrii muszę zdjąć dystanse czy mogą być pozakładane dodam że różnej grubości są? środek ciężkości narazie nie wchodzi w gre dopóki jej nie ustawie. Nie wiem tylko czy jak będe miał założone dystanse to przy ustawieniu zbieżności tył nie będzie się schodził do środka(będzie zbieżny) względem przodu z powodu zmiany rozstawu kół?
Dev Opublikowano 26 Stycznia 2013 Opublikowano 26 Stycznia 2013 po montazu dystansów ustawienie kół będzie rozbieżne
Rekomendowane odpowiedzi