Skocz do zawartości
IGNOROWANY

immobilizer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem problemy z immobilizerem przez kilka miesiecy srednio odpalał za 3 razem byly przypadki ze z 10razem.. Ale nigdy za 1 razem..

Typowo na uszkodzenie immo zapalal na sekunde i gasł na wiosne miałem kabel lutować od tej stacyjki..

A ze mam slaby akumulator jak dłuzej stoi na mrozie to podładowałem go w domu przez noc, po podłaczeniu aku ,auto zapala za pierwszym razem immo nie odlacza, probowalem kilkanasie razy przez 3 dni i zapala za pierwszym razem.

Możę mi ktoś powiedzieć dlaczego po odlaczeniu aku wszystko jest w porzadku ?

Opublikowano

mialem tak samo ,musisz zapiac vag i po usuwac bledy .u mnie to pomoglo.a tez byla masakra

Opublikowano

witam

prawdopodobnie cewka indukcyjna w stacyjce Ci nie łączy. I dlatego odpalał ci za któryms razem. Na vagu bedziesz miał błąd za małe napiecie na stacyjce, albo jakos tak. Ja wyłączyłem immo i mam spokuj. :) a jak odepniesz aku masz jedno odpalenie jak zgasisz juz nie odpalisz jak masz uszkodzone immo.

Opublikowano

a po co oni kiedys montowali te immo to ja nie rozumiem tego do niczego to nie potrzebne.u mnie po skasowaniu bledow pomoglo juz ponad pol roku jest minelo od skasowania bledow

Opublikowano

właśnie tylko problem ze na vagu (polski vag) i na jakimś lepszym dotykowym u eletryka łaczy się tylko z licznikiem i poduszkami a na innych jest błąd połaczenia takżę nawet z silikiem nie mogę się połączyć.