Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Gdzie kupić grill maski czarny mat wzór RS4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do kogoś kto może przerabiał już ten temat, czy można gdzieś nabyć grill maski do B6 z wzorem RS4 B5 ale w kolorze czarny mat, bo wszędzie jest tylko dostępna wersja w chromie.

ATRAPA GRILL NOWY AUDI A4 B6 8E0 00-04 S4 RS4 Wwa (2915238254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

coś ala takiego tylko w czarnym macie

Opublikowano

zarzuc plasti i bedzie czarny :wink: ogolnie to ladniejszy jest z s4 :wink:

Opublikowano

ja mam s-line zderzak przód, boczne wloty plaster miodu, środkowy tez bede miał plaster miodu identyczny to i grill by się przydał RS4-look

Opublikowano

Ten siatex jednak różni się dużo od Rs4 B5.... :whistling:

IMG_3444.jpg

Opublikowano

a środkowy dolny w plastry miodu masz dorabiany czy gdzieś kupiłeś ?

Opublikowano

zrobiony bedzie z siatki, wzór taki jak boczne wloty s-line, zamontowany na stałe w dokładke, a IC pomaluje w czarny metalik.

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Kopek chyba mi uratowałes dupe, bo jak obejrzałem te grille to w .uj ni w oko on tam nie bedzie pasował. Zostaje oryginał i tyle, dół tylko zasiatkuje

Opublikowano

zrobiony bedzie z siatki, wzór taki jak boczne wloty s-line, zamontowany na stałe w dokładke, a IC pomaluje w czarny metalik.

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Kopek chyba mi uratowałes dupe, bo jak obejrzałem te grille to w .uj ni w oko on tam nie bedzie pasował. Zostaje oryginał i tyle, dół tylko zasiatkuje

i bedzie w deche:thumbup1:

Opublikowano

wrzuc grila z s4 i bedzie :slina: