nies Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam bardzo wielką ochotę zamontować sobie wydech o którym mowa w temacie. Napiszcie mi co o nim sądzicie, może ktoś ma na aucie to cudo i może napisać o swoich doświadczeniach, czy dźwięk jest faktycznie tak niski jak to reklamuje producent na swojej stronce itd... jednym słowem czy gra jest warta świeczki Z góry dziekuję za wszelkie opinie :th:
pre_pl Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Iu1AxSaZAVI
nies Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 pre_pl, wieeeelkie dzięki :th: problem jednak w tym że tak naprawdę filmiki z tuby nie oddają do końca rzeczywistości...
pre_pl Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 no nie oddają, ale i tak niezły czad
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 ile to kosztuje? i widzę, że to jest od downpipa dopiero...czyli lipa
nies Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 ile to kosztuje? i widzę, że to jest od downpipa dopiero...czyli lipa cena to około 2700 PLN
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 ile to kosztuje? i widzę, że to jest od downpipa dopiero...czyli lipa cena to około 2700 PLN Weź wsadź po prostu test pipe zamiast kata i daj sobie spokój z wydechem...no chyba, że atakujesz 300KM to wtedy tak. Wydech nie da ci dokładnie 0KM i może kilka Nm...przerabiałem to u siebie, jedyny przyrost to wyciecie kata
nies Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 Weź wsadź po prostu test pipe zamiast kata i daj sobie spokój z wydechem...no chyba, że atakujesz 300KM to wtedy tak. Wydech nie da ci dokładnie 0KM i może kilka Nm...przerabiałem to u siebie, jedyny przyrost to wyciecie kata decyzja zapadła i nie będzie nic więcej ponad zmianę programu jak się ma wycięcie kata do badania emisji spalin :?:
poziek Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Weź wsadź po prostu test pipe zamiast kata i daj sobie spokój z wydechem...no chyba, że atakujesz 300KM to wtedy tak. Wydech nie da ci dokładnie 0KM i może kilka Nm...przerabiałem to u siebie, jedyny przyrost to wyciecie kata decyzja zapadła i nie będzie nic więcej ponad zmianę programu jak się ma wycięcie kata do badania emisji spalin :?: nie wiem jak jest w UK ale w PL nie ma z tym problemu
nies Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2008 nie wiem jak jest w UK ale w PL nie ma z tym problemu W UK do tego podchodzą rygorystycznie i przy każdym przeglądzie mierzą to dość dokładnie... przeglądy robię w ASO więc jeśli wycięcia kata odbija się na poziomie emisji spalin to raczej nie mam możliwości wykombinowania czegokolwieki muszę go zostawić
milo222 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 magnaflow kosztuje ok 700-800 dolców w stanach z darmową przesyłką więc jak masz kogoś w stanach to wydech możesz mieć za 1500-1700 a nie 2700 rzecz inna czy dla dźwięku dasz tyle kasy mnie kusi ale nic nie mówię bo Poziek beszta wszystkich
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 magnaflow kosztuje ok 700-800 dolców w stanach z darmową przesyłką więc jak masz kogoś w stanach to wydech możesz mieć za 1500-1700 a nie 2700 rzecz inna czy dla dźwięku dasz tyle kasy mnie kusi ale nic nie mówię bo Poziek beszta wszystkich Kolega Maciek- Mach ma ten cyrk z Magnaflow na stronce RPM... mogę zapytać sie o rabacik jak chcesz
nies Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Kolega Maciek- Mach ma ten cyrk z Magnaflow na stronce RPM... mogę zapytać sie o rabacik jak chcesz Byłbym wdzięczny napisałem około 2700 bo ta cena ciągle się zmienia w zależności od kursu... dokładna cena to 600 funtów Gdyby nie małe dzieci które czasem ze mną podróżują nie miał bym żadnych wątpliwości a tak...
Reggi Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Gdyby nie małe dzieci które czasem ze mną podróżują nie miał bym żadnych wątpliwości a tak... :mysli No to jednak będzie troszkę dawać po uszach
szerszen75 Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Hej i jak zalozyles ten wydech?? bo mam podobne autko i tez mysle o zmianie uklady.
Rekomendowane odpowiedzi