Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

zasieg pilota-problem rozwiązany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

macie jakieś propozycje rozwiązania problemu słabego zasięgu pilota

Opublikowano

Wymiana baterii :wink:

Opublikowano
  • Autor

nic nie pomaga i pada w ciągu miesiąca

Opublikowano

To coś kiepska ta bateria albo pilot ciągnie z niej gdzieś prąd :-P

Opublikowano
  • Autor

nawet po wymianie na nową jest słaby zasięg a żeby otworzyć szyby z pilota to praktycznie trzeba trzymać jego przy samym aucie

Opublikowano

nie byl zalany:wink:

Opublikowano
  • Autor

sucho

Opublikowano
  • Autor

Giede a tobie pomogło? I gdzie jest ta wiązka z anteno

Opublikowano

Ja na razie zostawiłem ten temat, bo auto mam u mechanika. jak odbiorę i będzie lepsza pogoda to poszukam i podłubię przy tym.

Opublikowano
nawet po wymianie na nową jest słaby zasięg a żeby otworzyć szyby z pilota to praktycznie trzeba trzymać jego przy samym aucie

bo tak ma być

Opublikowano

bo tak ma być

No nie wiem czy tak ma być, bo mi szyby otwiera z odległości 15-20 metrów. :wink:

Opublikowano

zazdroszczę CI Bromchit, ja muszę dotykać szyby pilotem i tak miałem od samego początku, pomimo wymian baterii.

nie rozumiem, dlaczego niby ma tak być?

Opublikowano
  • Autor

giede jak ci się uda ogarnąć temat to daj znać,interesuje mnie gdzie jest ta antena i gdzie ona wychodzi

Opublikowano
giede jak ci się uda ogarnąć temat to daj znać,interesuje mnie gdzie jest ta antena i z kąt ona wychodzi
Giede a tobie pomogło? I gdzie jest ta wiązka z anteno

Chłopie, chociaż trochę podstaw gramatyki byś zachował bo mnie aż krew zalewa jak to czytam... :facepalm:

Opublikowano

oj już się tak nie czepiajcie, wielu połyka litery lub je przestawia w słowach, ale poprostu jak się szybko pisze to tak się dzieje. Już nie wspomnę o szyku w zdaniach i interpunkcji. sorki za ot :hi:

Opublikowano

bo tak ma być

No nie wiem czy tak ma być, bo mi szyby otwiera z odległości 15-20 metrów. :wink:

Masz instrukcje obsługi do A4? Jeśli nie to masz cytat:

Ze względów bezpieczeństwa otwieranie i zamykanie okien pilotem zdalnego sterowania można przeprowadzić tylko z odległości około 2 metrów od samochodu.

Więc nie wiem jak udało Ci sie to zwiększyć do 20m.

Opublikowano
oj już się tak nie czepiajcie, wielu połyka litery lub je przestawia w słowach, ale poprostu jak się szybko pisze to tak się dzieje. Już nie wspomnę o szyku w zdaniach i interpunkcji. sorki za ot :hi:

oj nie kolego, tutaj problemem nie jest połykanie liter czy przestawianie ich, tutaj jest po prostu brak znajomości elementarnej gramatyki języka polskiego i mnie osobiście to bardzo mocno razi.

Co do pilota, u mnie jeśli chodzi o domykanie szyb to tak jak napisał poprzednik, działa z około 2-3m chociaż szczerze przyznam, że nie próbowałem zamykać okien z większych odległości natomiast zamykanie czy otwieranie samochodu i z 30m mi działa po włożeniu nowej baterii, wystarczy dotknąć metalowej części kluczyka językiem :)

Opublikowano

bo tak ma być

Masz instrukcje obsługi do A4? Jeśli nie to masz cytat:

Ze względów bezpieczeństwa otwieranie i zamykanie okien pilotem zdalnego sterowania można przeprowadzić tylko z odległości około 2 metrów od samochodu.

Więc nie wiem jak udało Ci sie to zwiększyć do 20m.

Dziś specjalnie sprawdziłem i u mnie też spokojnie z 20metrów mogę otwierać i zamykać szybki z pilota :whistling:

Opublikowano

daro84 może być słaby styk bateria-blaszki. Przeczyść delikatnie blaszki styku baterii i delikatnie je podegnij. Pilot powinien działać z min 15metrow - łącznie z otwieraniem /zamykaniem szyb.

Yogi3000, instrukcja mówi prawdę - "ze względów bezpieczeństwa" - to nie to samo z jakiej odległości działa pilot :)