Roben Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam Przestał mi działać przednia szyba od strony kierowcy. Silniczek jest sprawny bo bo wyciągnieciu i podpięciu bezpośrednio pod aku dziala. Jaka moze byc przyczyna? nawet jak sprawdzałem otwieranie szyb pilotem to od strony pasażera otwiera i zamyka a od kierowcy nie działa.
Bromchit Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Sprawdż przewodd w gumowej osłonce między drzwiami a słupkiem
Roben Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 Prąd i masa jest w kostce przy silniczku.
Roben Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 problem jest ze strony elektrycznej, silniczek nie reaguje
papit Opublikowano 6 Lutego 2013 Opublikowano 6 Lutego 2013 To jeszcze powinien być sygnał na którymś pinie, w która stronę ma kręcić
Roben Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Opublikowano 22 Lutego 2013 Wymieniłem włączniki po stronie kierowcy, wymieniłem cały moduł z silniczkiem i dalej nie działa. Gdzie sa bezpieczniki od szyb elektrycznych? Moze ma ktoś schemat intalacji elektrycznych szyb.
r32dg Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Sprawdź bezpieczniki z lewej strony deski pod klapką. Z tego co pamiętam któryś tam był od szyb.
Bromchit Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Bezpieczniki elektrycznych szyb są przy module centralnej elektryki, są to bezpieczniki termiczne. Trzeba odkręcić schowek kierowcy.
Roben Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Bezpieczniki dobre, już nie wiem co zrobić. Wymieniłem moduł komfortu, moduł (sterownik z silniczkiem w drzwiach) przycisk otwierania szyb i dalej to samo. od strony kierowcy mogę otworzyć okno pasażera a kierowcy nie, tak samo pasażer nie może otworzyć swojego okna. Czy ma ktoś schemat elektryki otwierania szyb?
Rekomendowane odpowiedzi