pi0 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam! Mam do zaprezentowania swoj pierwszy samochod niezbyt sie na tym znam dlatego mile widziane jakies porady sugestie itp. Smigam juz pare miesiecy narazie odpukac nic sie nie dzieje oleje, filtry, rozrzad powymieniane. jesli chodzi o moje plany to napewno szyby przyciemnione lekko, jakas ladna felge no i lampy chcialbym wymienic, na reszte puki co nie bedzie mnie stac ale bede sie staral p.s. Swietne Forum
PiterA4 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ps forum jest zaje...:decayed: a furka fajna i silniczek:naughty: plany jak na poczatek dobre oby tak dalej:wink:
Hans47 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Fajny dziwne to wyposazenie tu ma fis a zwykla klima ktos przyoszczedzil bezsensownie.
maxkb88 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Powiedz mi ta kiera to od b5 ?? bo wlasnie chce taka zakupic i niewiem na co zwrocic uwage !! podejdzie do kazdego modelu 95-2001 ??
twister13 Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Furka fajna szkoda, że bez klimatroniku ale za to kiera megaaaa:slina:
deny_yn Opublikowano 1 Lutego 2013 Opublikowano 1 Lutego 2013 Ciekawy kolorek przód jest obniżony czy mi sie wydaje?
pi0 Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Opublikowano 1 Lutego 2013 gleba jest konkretna. przez lezacych policjantow przetaczam sie ale po miescie jako tako da sie jezdzic twarde zawieszenie i fajnie drogi sie trzyma
Rekomendowane odpowiedzi