dave Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam mam pytanie. Nie wiem czy spalila mi sie żaróweczka od wyswietlania temperatury itp. (patrz na zdjęcie). Czy poprostu mam biedniejszą wersje bez wyswietlacza ? dzieki
spanky Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 albo go nie masz ... albo zarówka sie spaliła ....
dave Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie no tyle to ja wiem , ale chodzi mi o to jak to sprawdzic
Lukas Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Wyjac zegary 5 minut roboty i zprawdzic u mnie to miejsce jest poprostu zlepione
dave Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2006 OK dzieki jak bede mial chwile to spróbuje
adamq Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja temperaturę w Audi A4 B5 widziałem tylko na FISie (komp. pokładowym). Ja mam ten sam rocznik, z tym, że mam FISa. Wg. mnie na -/+ 80% masz zaślepiony ten wyświetlacz... W sumie jak ci się chce, to możesz sprawdzić.
mrog Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Raczej masz zaślepke, ale jak sprawdzisz i byłoby inaczej to napisz.
Rekomendowane odpowiedzi