sodikart Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 siemanko, mam pytanie odnosnie czujnika poziomu oleju i ciśnienia oleju . Posiadam zegary z Fisem ale nie mam zadnej kontrolki ciśnienia oleju tzn nic mi sie nie zapala ? nie mam konefki jako kontrolki tylko na flisie ale to mi sie wogole nie pali nie mam takze wkreconego czujnika poziomu oleju czy moge to jakos podłaczyc ? Temperatura mi działa poprawnie, chyba ze te pojazdy nie miały kontrolki cisnienia ale to do czego słuzy w takim razie ta konefka z Fisu?
Dev Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 kontrolka zapali Ci sie na FIS-ie jak bedziesz miec słabe cisnienie
sodikart Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 a mozna to jakos sprawdzic zrobic zwarcie? bo normalnie w autach po zapłonie powinno sie palic a ty ma sie nie palic tylko zapali sie wrazie czego gdy silnik jest uruchomiony rozumiem ?
bediks Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Masz Full fis na blacie ? Jeśli tak to przyciśnij dwa razy lewy drążek od zegarka wtedy test kontrolek chyba zacznie migać i zobaczysz konewke od ciśnienia ( na postoju na włączonym motorze, tak jest w poliftach) chyba ze w przedliftach jest inaczej
sodikart Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 fis mam full ale full przed liftem tzn nie mam audio jaka stacja radiowa ktore drzwi otwarte mam wlasnie tylko test urzadzen i srednie spalanie tempe. zawnetrzna takie gupoty ;p... mam jeszcze jedno pytanie gdziejest kontrolka czek engin ?
Rekomendowane odpowiedzi