eu4yaon Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 witam za radiem znalazłem wolny zwój kabela z taką końcówką: czy jest to kabel od anteny? Tyle że radio mam juz podpięte innym kablem antenowym, takim: jeżeli tak to którego używać, żeby mieć lepszy odbior radia? Do tego drugiego mam separator podłączony ale słabo odbiera fale. ---------- Post dopisany 04-02-2013 at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany 03-02-2013 at 15:05 ---------- nikt się nie wypowie? To chociaż powiedzcie czy swoje radio macie podłączone końcówką z pierwszego czy drugiego zdjęcia.
Onkel Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Nie wiem jak w B5 ale W B6 mam końcówkę z drugiego zdjęcia. Może ktoś poprowadził drugą antene???
prezesik18 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Ojciec w passacie 1997r. ma też poprowadzone dwa kable antenowe, tyle że ma dwie takie same końcówki
krzyzyk Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Kolego ja w b5 mam podłączoną tą pierwsza końcówkę. A to jak będzie odbierac zależy bardziej od anteneny niż od kabla lub końcówki.
Radekst Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 a ja u siebie mam radio podlaczone tą drugą końcówką
eu4yaon Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 hehe czyli krótko mówiąc audi daje możliwość podpięcia radia taką końcówką jaka akurat pasuje
Radekst Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 do wyboru do koloru ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- podlacz ten po ktorym masz lepszy odbior moze drugi jest zapasowy
eu4yaon Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 no tyle że mam radio LG i podpięty separator antenowy który pasuje do tej drugiej końcówki, musiałbym drugi kupić żeby to sprawdzić
waldekj Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Pewnie ktoś zmieniał antene, i zostawil kabel. Fabryczne anteny mogly miec wyjcie do GSM, ale inny wtyk.
prezesik18 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Kolega waldekj chyba ma rację, w passacie mojego ojca była podstawka do telefonu i cała reszta (mikrofon i głośnik) także ta antena mogła być podłączona do tego zestawu GSM.
eu4yaon Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 panie to przedlift z 96r nawet bez klimy wiec nie mam mowy o jakimś zestawie GSM. chyba że kabel jest po to by w razie czego taki zestaw sobie dołączyć. Dodam że kabel był zwiniety i wygląda na nieużywany. ma na sobie starą "metke" z logo audi i chyba numerem ale już jest wytarta ze starości. pozdrawiam
Kris691 Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 kael jest bez znaczenia co do odbioru radia to zalezy od anteny
eskey90 Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 z tego co weim to jeden kabel odbiera slabiej drugi lepiej:wink:
eu4yaon Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 z tego co weim to jeden kabel odbiera slabiej drugi lepiej:wink: więc musze to sprawdzić bo jak mi już rmf czasem nie odbiera to już jest źle
Rekomendowane odpowiedzi