Jezu_147 Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 witam, chce zamontowac sobie w kierownicy wielofunkcje... kupilem airbaga z klawiszami do tego osobno kupilem kierownice (zniszczona na maxa ) ale wziolem ja tylko dla modulu (taki trapezowy) mam problem z podlaczeniem gratow... okazalo sie ze nie mam jednej tasmy laczaca modul ten trapezowy z gniazdem kierownicy skad go wziasc ? przeszukalem cale allegro i nie widze go ... a moze nie wiem jak on sie nazywa do tego mam drugie pytanie, czy cos jeszcze bede musial robic by mi sprzet poszedl z navigation plus ? prosze o pomoc
karol24 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 poczytaj http://a4-klub.pl/wnetrze-99/b5-akn-przelozenie-kierownicy-s-multifunkcje-165009/ mi własnie przyszedł ostatni element układanki, przekażnik 609 teraz to wszystko podłączyć, zakodować i .... powinno działać
Jezu_147 Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 kolego masz jakis schemtat tej kierownicy bo chce to podlaczyc ale nie mam pojecia jak namierzyc ten kabel... a moze masz u siebie taki kabel to bys mi zrobic foto i podeslal to bym mogl go jakos znalesc !! chodzi mi o ten kabel co jest wolny slot z modulu kierownicy do tego modulu... ---------- Post dopisany 05-02-2013 at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany 04-02-2013 at 15:42 ---------- Ma ktos jakis pomysl co z tym fantem zrobic ??
Jezu_147 Opublikowano 6 Lutego 2013 Autor Opublikowano 6 Lutego 2013 juz sobie sam znalazlem , ale dzieki... malo zainteresowania na tym forum cos jest ... ale poruszylem delikatny temat
karol24 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Spieszę z wyjaśnieniem nr. 1 to kabel czarny, 2 przewody nr. 2 to pojedynczy przewód (5 w kostce żółtej AIR BAG+sygnał) po drugiej stronie taśmy są to następujące gniazda Jak nie masz wtyczek to samemu można porzeźbić, ja dorwałem steraną kiere, w której było wszystko. Wziąłem się za podłączanie przekaźnika 609 ale aura nie sprzyja jak się nie ma garażu Będzie cieplej zdejmę kierę i porobię lepsze fotki.
misiek547 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 i jak temat z tą kierą opanowany już? bo zabieram się u siebie
karol24 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Prawie jakby co wal na PW a póżniej coś się się pomyśli
Rekomendowane odpowiedzi