Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oojjj, chłopaki może dacie mi jakieś streszczenie, 90 stron w pigułce jak za starych czasów w szkole :naughty: :>

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie Boniu, ale ja mu i Mironowi obiecałem że w 2011 będę ich łykał :gwizdanie:

no i niech się teraz jeszcze pośmieją :tongue4:

Mistrzu, ja w szkole nie czytałem nawet streszczeń, więc nie wiem co Ci mam powiedzieć :polew:

Opublikowano

Ty Mistrzu o uciekających koniach wiesz najlepiej :decayed:

gdybym miał już max wyrezane auto to może PRAWIE bym Cie objechał :polew:

noo Boniu, same superlatywy a on tego nie chce poczytać :(

Moje auto już jeździ ponad rok na modach, a twoje jeszcze nie zaczęło :tongue4: no może liznęło trochę powietrza :decayed:

jakbym czytał po 15 stron dziennie to miałbym tydzień czytania :gwizdanie: a w między czasie przybyłoby nowe 60 albo lepiej, po prostu za szybko lecicie z tym koksem :tongue4:

Opublikowano

nie pamiętam, a teraz idę coś zjeść i wypić ciepłej herbatki

wiem że miałem wtedy dla niego tą fajną d*pę, ale nie było go więc ja wziąłem dwie

Gregor, wczoraj CI się nudziło, więc mogłeś czytać :>

Opublikowano
:hi: spamerów z wieczorka
Opublikowano

Gregor, wczoraj CI się nudziło, więc mogłeś czytać :>

W weekend miałem nawet dopisać dalszą część projektu, czyli wymiana sprzęgła na mocniejsze i wymiana wałków na ostrzejsze, ale okazało się że brakuje kilku ważnych fotek i mi się odechciało :confused4:

Opublikowano

Witam Guru :hi:

Powiem wam tak. Jakbym był biurkowym molem, czyli miał taką pracę co niektórzy z was to na pewno byłbym na bieżąco, co większa wyprzedzałbym to co napiszecie :polew:

Ale nie pracuje przy komputerze, a więc mam czas co najwyżej na forum jedynie wieczorami. Jak przychodzi weekend to czasem już wogóle nie siedzę przy kompie, jak mam ciekawsze rzeczy do roboty :naughty: A jak na forum przybywa za jeden wieczór 20 stron to ręce opadają.. :tongue4:

Opublikowano

No dobra jeszcze raz się przywitam jak już wszyscy tacy mili są :hi:

:decayed:

Opublikowano

No dobra jeszcze raz się przywitam jak już wszyscy tacy mili są :hi:

:decayed:

Nie spoufalaj się :decayed: , na Newbie już byłeś dziś? :>

Opublikowano

Właśnie Guru nie spoufalaj się :tongue4:

Bo twój biały glut to ciągle seria i żadnych modów nie widać więc my rezacze 1.8T patrzymy na ciebie z góry :gwizdanie:

Opublikowano

Bo twój biały glut to ciągle seria i żadnych modów nie widać więc my rezacze 1.8T patrzymy na ciebie z góry :gwizdanie:

ja też :decayed::kox:

Opublikowano

:decayed: , na Newbie już byłeś dziś? :>

Dobrze że mi przypomniałeś :polew:

A ty to coś niby wyrezał "rezaczu" :chytry:

Ps. Nawiązując do wcześniejszych postów (kilka stron temu) ja jestem za zrobieniem szybkiego spocika 25 :) ja się zawsze mogę wyrwać od rodzinki na 3 godziny także ja mógł bym przyjechać :)[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19_________________________________________________

ja też :decayed::kox:

A ty tu co kolegów szukasz :tongue4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19_________________________________________________ :decayed:

Opublikowano

Panowie potrzebuje kupic dwie zimowki 16' gdzie kupie tanio ?? najlepiej nowe :)[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19__________________________________________________________________________________________________

A ty tu co kolegów szukasz :tongue4:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19_________________________________________________ :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

www.opony.com.pl duży wybór, dobre ceny, przesyłka przeważnie free

www.allegro.pl jeszcze taniej, ale wiadomo że łatwo się naciąć

Cześć różowy geju :polew:

Opublikowano

Cześć różowy geju :polew:

O ty mendo :bicz: :bicz:

:kox:

Opublikowano

ale podejść z flaszką na zimowym to możesz :kox:

masz to jak w banku :good: