gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 oojjj, chłopaki może dacie mi jakieś streszczenie, 90 stron w pigułce jak za starych czasów w szkole :>
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 dokładnie Boniu, ale ja mu i Mironowi obiecałem że w 2011 będę ich łykał :gwizdanie: no i niech się teraz jeszcze pośmieją Mistrzu, ja w szkole nie czytałem nawet streszczeń, więc nie wiem co Ci mam powiedzieć
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 O czym tam było pisane Pucek Ty wiesz najlepiej co tam było pisane .... dużo tam spamowałeś Zrób Gregorowi skrócik
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Ty Mistrzu o uciekających koniach wiesz najlepiej gdybym miał już max wyrezane auto to może PRAWIE bym Cie objechał noo Boniu, same superlatywy a on tego nie chce poczytać Moje auto już jeździ ponad rok na modach, a twoje jeszcze nie zaczęło no może liznęło trochę powietrza jakbym czytał po 15 stron dziennie to miałbym tydzień czytania :gwizdanie: a w między czasie przybyłoby nowe 60 albo lepiej, po prostu za szybko lecicie z tym koksem
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie pamiętam, a teraz idę coś zjeść i wypić ciepłej herbatki wiem że miałem wtedy dla niego tą fajną d*pę, ale nie było go więc ja wziąłem dwie Gregor, wczoraj CI się nudziło, więc mogłeś czytać :>
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 nie no bylo pisane o bigosie w krałzie,o recznych zabach,kondonach i samych takich ciekawych rzeczach
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Gregor, wczoraj CI się nudziło, więc mogłeś czytać :> W weekend miałem nawet dopisać dalszą część projektu, czyli wymiana sprzęgła na mocniejsze i wymiana wałków na ostrzejsze, ale okazało się że brakuje kilku ważnych fotek i mi się odechciało
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam Guru Powiem wam tak. Jakbym był biurkowym molem, czyli miał taką pracę co niektórzy z was to na pewno byłbym na bieżąco, co większa wyprzedzałbym to co napiszecie Ale nie pracuje przy komputerze, a więc mam czas co najwyżej na forum jedynie wieczorami. Jak przychodzi weekend to czasem już wogóle nie siedzę przy kompie, jak mam ciekawsze rzeczy do roboty A jak na forum przybywa za jeden wieczór 20 stron to ręce opadają..
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No dobra jeszcze raz się przywitam jak już wszyscy tacy mili są
gregory Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 No dobra jeszcze raz się przywitam jak już wszyscy tacy mili są Nie spoufalaj się , na Newbie już byłeś dziś? :>
Patrikos28 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Właśnie Guru nie spoufalaj się Bo twój biały glut to ciągle seria i żadnych modów nie widać więc my rezacze 1.8T patrzymy na ciebie z góry :gwizdanie:
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Właśnie Guru nie spoufalaj się Bo twój biały glut to ciągle seria i żadnych modów nie widać więc my rezacze 1.8T patrzymy na ciebie z góry :gwizdanie: ja też
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 , na Newbie już byłeś dziś? :> Dobrze że mi przypomniałeś Właśnie Guru nie spoufalaj się Bo twój biały glut to ciągle seria i żadnych modów nie widać więc my rezacze 1.8T patrzymy na ciebie z góry :gwizdanie: A ty to coś niby wyrezał "rezaczu" Ps. Nawiązując do wcześniejszych postów (kilka stron temu) ja jestem za zrobieniem szybkiego spocika 25 ja się zawsze mogę wyrwać od rodzinki na 3 godziny także ja mógł bym przyjechać [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19_________________________________________________ Właśnie Guru nie spoufalaj się Bo twój biały glut to ciągle seria i żadnych modów nie widać więc my rezacze 1.8T patrzymy na ciebie z góry :gwizdanie: ja też A ty tu co kolegów szukasz [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19_________________________________________________
boniu Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Panowie potrzebuje kupic dwie zimowki 16' gdzie kupie tanio ?? najlepiej nowe [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19__________________________________________________________________________________________________ A ty tu co kolegów szukasz [br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 21:19_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 www.opony.com.pl duży wybór, dobre ceny, przesyłka przeważnie free www.allegro.pl jeszcze taniej, ale wiadomo że łatwo się naciąć Cześć różowy geju
Guregoru Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cześć różowy geju O ty mendo :bicz:
moskal Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ale podejść z flaszką na zimowym to możesz masz to jak w banku
Rekomendowane odpowiedzi