Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:44_________________________________________________Dzięki Panowie i Panie :gwizdanie: za spotkanie... :good:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________Pozdrawiam wszystkich tych, których do tej pory nie poznałem i tych, z którymi miałem okazję się widzieć! :kox:
Opublikowano

:hi: [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:44_________________________________________________Dzięki Panowie i Panie :gwizdanie: za spotkanie... :good:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________Pozdrawiam wszystkich tych, których do tej pory nie poznałem i tych, z którymi miałem okazję się widzieć! :kox:

Fajnie, ze wpadles :hi:

Maxowi tez dziekujemy, ze zrobil 700km, zeby przyjechac na spot do Gliwic :hi: :>

Opublikowano

Fajnie, ze wpadles :hi:

Maxowi tez dziekujemy, ze zrobil 700km, zeby przyjechac na spot do Gliwic :hi: :>

Cała przyjemność po mojej stronie. :kox:

Max co nie mówiłeś, że pojedziesz prosto do Gliwic jak dzwoniłem do Ciebie!!? :cool1:

Opublikowano
:hi: siemacie znowu ale za***iście zimno z autem bylem no i malo brakowalo bym nie doszedl spowrotem tak zimno :shocked:
Opublikowano
:hi: dzięki :)
Opublikowano

ale powiem wam w zaufaniu ze szkoda ze sie tak skonczylo nie chce mi sie spac ;( krolu gdzie idziemy znasz jakis fajny klub :>

Opublikowano

:hi: siemacie znowu ale za***iście zimno z autem bylem no i malo brakowalo bym nie doszedl spowrotem tak zimno :shocked:

Tak zimno czy pucek namawial cie do picia, bo przy nas sie wstydzil ? :polew:

Opublikowano

jestem :)

taaa Pucek i Pucek, ciągle pije :polew:

duuuupyyyy

gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana :naughty:

współczucia Stanley :decayed:

dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie:

Opublikowano

duuuupyyyy

gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana :naughty:

dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie:

Taaa.... No szkoda, że nie zostałem dłużej... :gwizdanie:
Opublikowano

Pucem mowilem, ze do Mc donalda mozemy pojechac :decayed:

Opublikowano

duuuupyyyy

hehe

Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie

Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie

( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły)

dzięki za spota

a mojej żonie to się bardzo podobało :wallbash:

mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie:

Opublikowano

noo ale jak by nie było to bardzo wesoły spocik :>

Dzięki szczególnie Tym którzy przybyli z daleka żeby z Nami się spotować :good:

Opublikowano

ale powiem wam w zaufaniu ze szkoda ze sie tak skonczylo nie chce mi sie spac ;( krolu gdzie idziemy znasz jakis fajny klub :>

Diman, jakby nie to że musze rano wóz odstawić to fiu fiu :kox:

Opublikowano

Pucem mowilem, ze do Mc donalda mozemy pojechac :decayed:

a Ty widzę miałeś smaki :gwizdanie:

Opublikowano

duuuupyyyy

hehe

Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie

Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie

( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły)

dzięki za spota

a mojej żonie to się bardzo podobało :wallbash:

mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie:

no i dobrze musimy sie kiedys zgadac tak jak mowila bez aut to sie pobawimy :good:

Opublikowano

w bukowinie :gwizdanie:

Opublikowano

Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny :naughty:

PS Trzeba sie na chomika zalogować :decayed:

Opublikowano

w bukowinie :gwizdanie:

wczesniej

ale mi sie wydaje ze w bukowinie bedzie naprawde przyjemna impreza :naughty:

Opublikowano

W Bukowinie tez :>