akjam Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:44_________________________________________________Dzięki Panowie i Panie :gwizdanie: za spotkanie... [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________Pozdrawiam wszystkich tych, których do tej pory nie poznałem i tych, z którymi miałem okazję się widzieć!
czester Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:44_________________________________________________Dzięki Panowie i Panie :gwizdanie: za spotkanie... [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________Pozdrawiam wszystkich tych, których do tej pory nie poznałem i tych, z którymi miałem okazję się widzieć! Fajnie, ze wpadles Maxowi tez dziekujemy, ze zrobil 700km, zeby przyjechac na spot do Gliwic :>
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:44_________________________________________________Dzięki Panowie i Panie :gwizdanie: za spotkanie... [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 00:45_________________________________________________Pozdrawiam wszystkich tych, których do tej pory nie poznałem i tych, z którymi miałem okazję się widzieć! Fajnie, ze wpadles Maxowi tez dziekujemy, ze zrobil 700km, zeby przyjechac na spot do Gliwic :> Cała przyjemność po mojej stronie. Max co nie mówiłeś, że pojedziesz prosto do Gliwic jak dzwoniłem do Ciebie!!?
diman Opublikowano 22 Stycznia 2010 Opublikowano 22 Stycznia 2010 siemacie znowu ale za***iście zimno z autem bylem no i malo brakowalo bym nie doszedl spowrotem tak zimno
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ale powiem wam w zaufaniu ze szkoda ze sie tak skonczylo nie chce mi sie spac ;( krolu gdzie idziemy znasz jakis fajny klub :>
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 siemacie znowu ale za***iście zimno z autem bylem no i malo brakowalo bym nie doszedl spowrotem tak zimno Tak zimno czy pucek namawial cie do picia, bo przy nas sie wstydzil ?
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie: Taaa.... No szkoda, że nie zostałem dłużej... :gwizdanie:
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucem mowilem, ze do Mc donalda mozemy pojechac
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie: hehe Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie ( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły) dzięki za spota a mojej żonie to się bardzo podobało mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 noo ale jak by nie było to bardzo wesoły spocik :> Dzięki szczególnie Tym którzy przybyli z daleka żeby z Nami się spotować
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ale powiem wam w zaufaniu ze szkoda ze sie tak skonczylo nie chce mi sie spac ;( krolu gdzie idziemy znasz jakis fajny klub :> Diman, jakby nie to że musze rano wóz odstawić to fiu fiu
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucem mowilem, ze do Mc donalda mozemy pojechac a Ty widzę miałeś smaki :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie: hehe Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie ( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły) dzięki za spota a mojej żonie to się bardzo podobało mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie: no i dobrze musimy sie kiedys zgadac tak jak mowila bez aut to sie pobawimy
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny PS Trzeba sie na chomika zalogować
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 w bukowinie :gwizdanie: wczesniej ale mi sie wydaje ze w bukowinie bedzie naprawde przyjemna impreza
Rekomendowane odpowiedzi