akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie: hehe Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie ( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły) dzięki za spota a mojej żonie to się bardzo podobało mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie: no i dobrze musimy sie kiedys zgadac tak jak mowila bez aut to sie pobawimy Ja też muszę zorganizować sobie jakiegoś kierowcę... diman zapomniałem spytać o te poduszki... :gwizdanie: Spytam wtegy jak będziemy mogli boboje spożywać... :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny PS Trzeba sie na chomika zalogować luci2001 poszla spac wiec nie ma po co :gwizdanie:
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie wiem czy mogę odchodzic od kompa, bo pewnie basia mnie podsiądzie i już nie dopuści ;( jakby coś, to dobranoc panowie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:19_________________________________________________ Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny PS Trzeba sie na chomika zalogować luci2001 poszla spac wiec nie ma po co :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley, ale ja naprawdę jestem bardzo spokojny i cichy chłopak
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie: hehe Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie ( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły) dzięki za spota a mojej żonie to się bardzo podobało mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie: no i dobrze musimy sie kiedys zgadac tak jak mowila bez aut to sie pobawimy Ja też muszę zorganizować sobie jakiegoś kierowcę... diman zapomniałem spytać o te poduszki... :gwizdanie: Spytam wtegy jak będziemy mogli boboje spożywać... :gwizdanie: krolu cos wspominal ze moze kierowac :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie wiem czy mogę odchodzic od kompa, bo pewnie basia mnie podsiądzie i już nie dopuści ;( jakby coś, to dobranoc panowie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:19_________________________________________________ Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny PS Trzeba sie na chomika zalogować luci2001 poszla spac wiec nie ma po co :gwizdanie: stanley a jednak drugi komp w domu to już konieczność...
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek zdjecia z Zielonej mowia same za siebie
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie wiem czy mogę odchodzic od kompa, bo pewnie basia mnie podsiądzie i już nie dopuści ;( jakby coś, to dobranoc panowie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:19_________________________________________________ Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny PS Trzeba sie na chomika zalogować luci2001 poszla spac wiec nie ma po co :gwizdanie: stanley a jednak drugi komp w dpmu to już konieczność... tu sie z toba zgodze :>
stanley Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Stanley, ale ja naprawdę jestem bardzo spokojny i cichy chłopak to tak jak ja dopóki nie wypije :gwizdanie: :polew:
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 jestem taaa Pucek i Pucek, ciągle pije duuuupyyyy gdyby nie Żona Stanleya to bym się więcej odzywał, a tak? ja jestem taki cichy i spokojny chłopak, a Ona taka rozgadana współczucia Stanley dzisiaj flaszka odpadała, niestety placek nie zaspokoił moich potrzeb kulinarnych, a nie miałem zamiaru pić na pusty żołądek :gwizdanie: hehe Pucek i widzisz, ja tak mam codziennie Ja już się sądzę z KZK Gop o rozwód i odszkodowanie ( bo poznaliśmy się w autobusie w drodze do szkoły) dzięki za spota a mojej żonie to się bardzo podobało mówi że będzie częściej wpadać :gwizdanie: no i dobrze musimy sie kiedys zgadac tak jak mowila bez aut to sie pobawimy Ja też muszę zorganizować sobie jakiegoś kierowcę... diman zapomniałem spytać o te poduszki... :gwizdanie: Spytam wtegy jak będziemy mogli boboje spożywać... :gwizdanie: krolu cos wspominal ze moze kierowac :gwizdanie: No to w tym wypadku to z tymi poduchami już nie ma znaczenia! :polew:
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek zdjecia z Zielonej mowia same za siebie zielona wszystkiego nie oddaje potrafie wiecej :gwizdanie:
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek zdjecia z Zielonej mowia same za siebie zielona wszystkiego nie oddaje potrafie wiecej :gwizdanie: Przekonamy sie w Bukowinie kogo na co stac :gwizdanie:
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 nie wiem czy mogę odchodzic od kompa, bo pewnie basia mnie podsiądzie i już nie dopuści ;( jakby coś, to dobranoc panowie [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:19_________________________________________________ Pucek, Basia mówi, że żartowała i wierzy Ci na słowo, że nie jesteś taki grzeczny PS Trzeba sie na chomika zalogować luci2001 poszla spac wiec nie ma po co :gwizdanie: stanley a jednak drugi komp w dpmu to już konieczność... tu sie z toba zgodze :> No widzisz stanley! Mam nawet coś do sprzedania... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Pucek zdjecia z Zielonej mowia same za siebie zielona wszystkiego nie oddaje potrafie wiecej :gwizdanie: taaaak jasne, w zielonej miałem zły dzień, dlatego takie fotki wyszły
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja tam spokojny jestem nie pije nic nie bede udowadniac
Pucek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja też, na jeden dzień nie więcej jak 0.5 litra vódki, musi wystarczyć
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja też, na jeden dzień nie więcej jak 0.5 litra vódki, musi wystarczyć u mnie jedno piwo max i to male
czester Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja też, na jeden dzień nie więcej jak 0.5 litra vódki, musi wystarczyć Ale po 24 jest juz nowy dzien Dobra dzieki za spocika, lece spac bo jutro szkola czeka. Narazie
diman Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja też, na jeden dzień nie więcej jak 0.5 litra vódki, musi wystarczyć Ale po 24 jest juz nowy dzien Dobra dzieki za spocika, lece spac bo jutro szkola czeka. Narazie nara
akjam Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja też, na jeden dzień nie więcej jak 0.5 litra vódki, musi wystarczyć Ale po 24 jest juz nowy dzien Dobra dzieki za spocika, lece spac bo jutro szkola czeka. Narazie 3m się! [br]Dopisany: 23 Styczeń 2010, 01:37_________________________________________________Dzięki jeszcze raz za miłe spotkanie! Do następnego!!!
Rekomendowane odpowiedzi