piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemka Dimek (z konta krola) hahah
Bulik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 ...nooo,chiniol zalany to poczytam coś Cie tu naspamowali
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemka Dimek (z konta krola) hahah Siemka Pitek ze swojego kompa
piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemka Dimek (z konta krola) hahah Siemka Pitek ze swojego kompa Siemanko Dimek a co teraz robi Krolu że ty piszesz z jego konta :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemka Dimek (z konta krola) hahah Siemka Pitek ze swojego kompa Siemanko Dimek a co teraz robi Krolu że ty piszesz z jego konta :tongue4: :tongue4: :tongue4: Yyyyy chyba nie myślisz że to robi .............. ;(
piterra Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemka Dimek (z konta krola) hahah Siemka Pitek ze swojego kompa Siemanko Dimek a co teraz robi Krolu że ty piszesz z jego konta :tongue4: :tongue4: :tongue4: Yyyyy chyba nie myślisz że to robi .............. ;( a jak go zmusili w końcu Diman jest większy i silniejszy i ma szybszy bolid
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 siemka Dimek (z konta krola) hahah Siemka Pitek ze swojego kompa Siemanko Dimek a co teraz robi Krolu że ty piszesz z jego konta :tongue4: :tongue4: :tongue4: Yyyyy chyba nie myślisz że to robi .............. ;( a jak go zmusili w końcu Diman jest większy i silniejszy i ma szybszy bolid Szybszy ?? Znając krola to by go obiechał :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 pamiętajcie o powysyłaniu linka do Swoich znajomych , aby zagłosowali w konkursie Auto świata na nasz Fun klub
MAJKI Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 A mi sie nudziło jakby ktoś wymieniał świece w 2,0tdi 16V :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_wymiana_swiec_zarowych-t114254.0.html
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 a Ty Miron jednak nie jechałeś? :gwizdanie: nie - z hali mam większy pożytek[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________ [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________Diman, Majki - widzę, że Wasza kasa już dotarła - mam nadzieje, że reszta naszych zdąży i nie wylecą z listy :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 a Ty Miron jednak nie jechałeś? :gwizdanie: nie - z hali mam większy pożytek[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________ [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________Diman, Majki - widzę, że Wasza kasa już dotarła - mam nadzieje, że reszta naszych zdąży i nie wylecą z listy :gwizdanie: A moja ?? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 a Ty Miron jednak nie jechałeś? :gwizdanie: nie - z hali mam większy pożytek[br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:55_________________________________________________ [br]Dopisany: 26 Styczeń 2010, 21:56_________________________________________________Diman, Majki - widzę, że Wasza kasa już dotarła - mam nadzieje, że reszta naszych zdąży i nie wylecą z listy :gwizdanie: A moja ?? :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie: ......no fakt.............trzeba coś zadymić
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie: ......no fakt.............trzeba coś zadymić Idz ich sprowokuj ......... Tylko żebyś nie wrócił z kropkiem
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie: ......no fakt.............trzeba coś zadymić Idz ich sprowokuj ......... Tylko żebyś nie wrócił z kropkiem chciałbyś
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie: ......no fakt.............trzeba coś zadymić Idz ich sprowokuj ......... Tylko żebyś nie wrócił z kropkiem chciałbyś Jak nie kropek to od Krola dostaniesz kwadrata
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie: ......no fakt.............trzeba coś zadymić Idz ich sprowokuj ......... Tylko żebyś nie wrócił z kropkiem chciałbyś Jak nie kropek to od Krola dostaniesz kwadrata a to napewno
Skydiver Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cisza tu dzisiaj taka ........ Rano to chociaż Warszafka tu wpadła :gwizdanie: ......no fakt.............trzeba coś zadymić Idz ich sprowokuj ......... Tylko żebyś nie wrócił z kropkiem chciałbyś Jak nie kropek to od Krola dostaniesz kwadrata a to napewno Tak czy siak rano przegoniłeś wszystkich ......... i dlatego nikogo teraz nie ma
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2010 no w końcu raz mnie posłuchali :>
Rekomendowane odpowiedzi