krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany ja dziś spałem tylko 2 godziny z dimanem na jednym łóżku ale twardo się trzymam
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 niczego więcej widzę nie jestem w stanie wyjaśnić - zamykać wątku na noc też nie mam zamiaru - w końcu wszyscy ty chyba są dorośli - wg mnie co miało - zostało powiedziane
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany a ja wam juz wspolczuje jak Pucek zobaczy ile ma do nadrobienia :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ps. jutro macie wolne - dziś walneliśmy limit z dnia jutrzejszego [br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 00:19_________________________________________________ z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany a ja wam juz wspolczuje jak Pucek zobaczy ile ma do nadrobienia :gwizdanie: ale nudził się nie będzie
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja dziś spałem tylko 2 godziny z dimanem na jednym łóżku ale twardo się trzymam a mam głośno mówić z kim ja spałem na ziemii?
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja dziś spałem tylko 2 godziny z dimanem na jednym łóżku ale twardo się trzymam a mam głośno mówić z kim ja spałem na ziemii? lepiej nie
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja dziś spałem tylko 2 godziny z dimanem na jednym łóżku ale twardo się trzymam a mam głośno mówić z kim ja spałem na ziemii? nie
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ps. jutro macie wolne - dziś walneliśmy limit z dnia jutrzejszego z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany a ja wam juz wspolczuje jak Pucek zobaczy ile ma do nadrobienia :gwizdanie: ale nudził się nie będzie No na pewno nie
MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 z jednego powodu jutro macie wszyscy wpierd...l - znowu będę jutro niewyspany Ja Ci pomoge bo tez mnie jakos do wyra nie ciagnie cały czas tylko odśwież i nie nadąrzam
miron78 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami :polew:spoko ja przyjadę innym autem
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 pytanie mam moge? ? czy Pan SOMES bedzie jutro na spocie? może i będę ale nie będę z tobą dyskutował... dla mnie sprawa jest zakończona
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami :polew:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 noi moi poszli spać ;( poklikamy ? :polew: :polew: heheheheh
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami :polew: a gryźć mozna ?
MAJKI Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami To co mam wyciągnąć z bagaznika pręcik od naszego "nadwornego elektryka"
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami :polew: a gryźć mozna ? :polew:
SoMeS Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 i żeby nie było jutro nieporozumień - na zlot NICZEGO NIE ZABIERAMY walczymy tylko rękami :polew: a gryźć mozna ? :polew: gryziesz?
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Krolu pijesz reddsy, gryziesz czy ty czasem czegoś nieukrywasz? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi