Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 młodych z jędrnym ciałem..........i w stroju windsurfingowym z zamkiem z przodu ale to do króla on nie ma jędrnego ciała kupa kości i trochę skóry
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 młodych z jędrnym ciałem..........i w stroju windsurfingowym z zamkiem z przodu ale to do króla on nie ma jędrnego ciała kupa kości i trochę skóry skoro tak mówisz... :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2010, 16:27_________________________________________________poza tym, ja nie założyłem stroju tył na przód..
harry66 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nic ide sie pakować do zobaczenia na spocie
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 nie no, Królu jesteś chudy jak patyk, ja mam trochę ciała i z chęcią bym się zamienił :gwizdanie: wiec nie odbieraj tego źle ja idę wymieniać ten filtr bo nigdy tego nie zrobię
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie bawem spot .... mam nadzieję że wyjedzie z niego taka sama ilość klubowiczów co na niego przyjedzie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie bawem spot .... mam nadzieję że wyjedzie z niego taka sama ilość klubowiczów co na niego przyjedzie :gwizdanie: działa??
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Nie bawem spot .... mam nadzieję że wyjedzie z niego taka sama ilość klubowiczów co na niego przyjedzie :gwizdanie: działa?? szczerze - jeszcze niewiem , muszę auto z myjni odebrać , a niemam się tam jak dostać , czekam aż ktoś będzie zmierzał w tym kierunku. masz jak w banku odrazu telefon z informacją !!
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ludzie i Ja bede ...........a gdzie pod forum stoicie? :>
krolu Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ludzie i Ja bede ...........a gdzie pod forum stoicie? :> koło naszych A4 zazwyczaj
kris_kilt Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ludzie i Ja bede ...........a gdzie pod forum stoicie? :> koło naszych A4 zazwyczaj krótko i na temat :polew:
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ludzie i Ja bede ...........a gdzie pod forum stoicie? :> koło naszych A4 zazwyczaj o tym bym nie pomyslał
Pucek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ehhh filtr paliwa opanowany, Wy się spotujecie a ja za chwilę spadam do roboty :gwizdanie: pozdrawiam inżyniera który zaprojektował Q+filtr jutro Kalety :gwizdanie: a potem znów nocka... czyli widzimy się w niedzielę Narazie
Patrikos28 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Już po spociku , jak zawsze było gites Gregor jeszcze raz wielkie dzięki za logi
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też już po - spocik myślę udany i pożyteczny dziś dziwnym trafem mega ilość furek - Diman chyba 16 szt. naliczył i Krolu z jakimiś laskami na cyku przyjechał ale nie były to te z Golfa Darek..............wybaczyła Ci już ? ..............nie chciałem ;( to było silniejsze ode mnie ;(
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też już po - spocik myślę udany i pożyteczny dziś dziwnym trafem mega ilość furek - Diman chyba 16 szt. naliczył i Krolu z jakimiś laskami na cyku przyjechał ale nie były to te z Golfa Darek..............wybaczyła Ci już ? ..............nie chciałem ;( to było silniejsze ode mnie ;( .....prawie jak spowiedz -----dzieki nastepnym razem bede dluzej
stanley Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też już po - spocik myślę udany i pożyteczny dziś dziwnym trafem mega ilość furek - Diman chyba 16 szt. naliczył i Krolu z jakimiś laskami na cyku przyjechał ale nie były to te z Golfa Darek..............wybaczyła Ci już ? ..............nie chciałem ;( to było silniejsze ode mnie ;( 16 autek to u nas norma
Bulik Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też już po - spocik myślę udany i pożyteczny dziś dziwnym trafem mega ilość furek - Diman chyba 16 szt. naliczył i Krolu z jakimiś laskami na cyku przyjechał ale nie były to te z Golfa Darek..............wybaczyła Ci już ? ..............nie chciałem ;( to było silniejsze ode mnie ;( 16 autek to u nas norma ble ble ble
stanley Opublikowano 29 Stycznia 2010 Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja też już po - spocik myślę udany i pożyteczny dziś dziwnym trafem mega ilość furek - Diman chyba 16 szt. naliczył i Krolu z jakimiś laskami na cyku przyjechał ale nie były to te z Golfa Darek..............wybaczyła Ci już ? ..............nie chciałem ;( to było silniejsze ode mnie ;( 16 autek to u nas norma ble ble ble
Rekomendowane odpowiedzi