Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

imprezowicze jeszcze pewnie śpią bo występie Chippendalesów wczoraj :polew:

Opublikowano
Opublikowano

siemacie z rana.... :drunk: i :banan:

:polew:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

:drunk:

[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:13_________________________________________________

siema klopsy :hi:[br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 17:18_________________________________________________no ijestem w domu :gwizdanie:

miron jak twoja wracała uśmichnieta z zakupów to powiedziałes ze jej brakło 2setek :decayed: ja podjerzdzam po moją a ona "kochanie mam niespodzianke" to ja...co ????? :cool1: kupiłam laptop promocja była 1200 :shocked: :shocked:....to ja na kółka niemoge ustukac :polew: :polew:......zeby ona na zakupach była,ale nie ,wyrwała sie na chwile coś kupic :polew: :polew: :polew: :polew:

:decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:14_________________________________________________wczoraj był dzień na wypasie.....................najpierw impreza spiż..................potem powrót do Knurowa...........i na sam koniec braliśmy udział w pościgu/szukaniu złodziei samochodowych i znaleśliśmy porzuconą kradzioną fure :>

mega akcja, niebiescy, tajniaki - i miron po kilku piwach w nieoznakowanym radiowozie :decayed:..................i to żaden blew :)

Opublikowano
:hi: siemacie witaja sie chlopaki z kryminalnej :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Diman - my to prawie jak W11 :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: wpadaj na kawe bo my sniadanie jemy wlasnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: wpadaj na kawe bo my sniadanie jemy wlasnie :naughty:

nie mogę - mam parę spraw do załatwienia :)

Opublikowano

;(

Opublikowano
  • Autor

;(

między innymi muszę wejść na dach bloku, bo przychodzi o 12.00 jakiś kolo z kablówki i ma tam coś w naszym bloku podłączać.............średni mi się o uśmiecha bo jak narazie to wyglądam na wczorajszego :decayed: ( przynajmniej tak sądzą sąsiedzi ) :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:40_________________________________________________acha - i gadałem z Hugo nad wprowadzeniem do regulaminu kolejnego punktu - dotyczącego ograniczenia imprez klubowych do max 1 w miesiącu - muszę coś działać w tym kierunku bo sie przy Was wykończe :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 11:41_________________________________________________Diman - a Ty na drzwiach mieszkania walnij napis "Holel A4 klub.pl" :polew:

Opublikowano

dobry z ranca :)

miron serio ?? :D czyli co

kia nie umieli dogonic... i wtem... zobaczyli czarne a4 z trzylitrowym, widlastym, szesciocylindrowym...

gnojowkopijem :decayed: o piorunujacej mocy prawież "czystu" kuni - pomyśleli - to musi sie udac! dosc mam tej kijanki! daj lizaka, przewieziemy dupsko w recaro :D

Opublikowano

wczoraj był dzień na wypasie.....................najpierw impreza spiż..................potem powrót do Knurowa...........i na sam koniec braliśmy udział w pościgu/szukaniu złodziei samochodowych i znaleśliśmy porzuconą kradzioną fure :>

mega akcja, niebiescy, tajniaki - i miron po kilku piwach w nieoznakowanym radiowozie :decayed:..................i to żaden blew :)

to fotki ze spiza napewno bedą :decayed: a poscig bedzie w TV :shocked: :?: :?:

:laghing2: :laghing2:

Opublikowano

do :bry: Pany

no to widze ładne rzeczy sie działy jeszcze , aż szkoda że nie pojechałem z wami na Knurów :kox:

Opublikowano
  • Autor

dobry z ranca :)

miron serio ?? :D czyli co

kia nie umieli dogonic... i wtem... zobaczyli czarne a4 z trzylitrowym, widlastym, szesciocylindrowym...

gnojowkopijem :decayed: o piorunujacej mocy prawież "czystu" kuni - pomyśleli - to musi sie udac! dosc mam tej kijanki! daj lizaka, przewieziemy dupsko w recaro :D

:polew: :polew:

Qri - nie byliśmy moją furą - tylko Dimana - choć małe to znaczenie bo każda nasza fura jest szybsza od tych którymi tajniaki śmigali.

Na początku nie wiedzieliśmy w sumie o co chodzi - z czasem zatrybiliśmy ale złodziei już nie było widać - oczywiście tajniakom i niebieskim też zwiali ( gonili ich od Żor ) za to my po kilku minutach znaleźliśmy, porzucony, odpalony, na włączonych światłach i otwartymi drzwiami i szybą skradziony pojazd ( skoda superb 1.9tdi ) - złodzieje przesiedli się do drugiej ( swojej ) fury i uciekli zostawiając skradzioną fure - a ich fura to było A4 B6 sedan ( jakieś 1.9tdi lub 2.0 ) czyli nic szybkiego :)[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:05_________________________________________________Policja swoją KIą już praktycznie ich miała - siedziała im na ogonie kiedy to na jednym z zakrętów wyniosło ich, przywalili w krawężnik i złamali koło ( czy coś innego ) tak czy siak ich pościg dobiegł końca :decayed:[br]Dopisany: 06 Marzec 2010, 13:10_________________________________________________Jeszcze najlepsze było na koniec jak już staliśmy z glinami i tajniakami przy odzyskanej superb - tajniak mnie pyta czy konkretnie uciekali, nr rej. i.t.d. a ja do niego :

Ciemne audi A4 model B6 rej. SO, sedan silnik, napewno nie 1.8T ani 3.0 bo nie miał podwójnego wydechu.

Jak powiedziałem to ostatnie ( o wydechach ) to patrzył na mnie jak na ciula :polew: :polew:

Opublikowano

Łopowieści dziwnej treści :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Łopowieści dziwnej treści :mysli:

niedowiarek - a co Twoim zdaniem jest dziwnej treści oprócz tego, że gdyby uciekali A6 to już w Żorach by ich KIĄ złapali :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.