Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 przecież Ty nie masz silnika w aucie zapomniałem Noo dokładnie mam 0 KM pod maską teraz Silnik na razie jest na stojaku. Ale w święta będę już upalał Pucek czyli o 8:00 na 3 stawach?? tak, bez spóźnienia
gregory Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Keżor...jak Gregor by miał sprawne auto to nie jedziemy APU :polew: Jakby mój jeździł to byłby ogień na autostradzie
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 dobra pany spadam spac albo chociaz sie do wyrka jebnac jutro wielki dzien jak cos to budzic na koma do zobaczenia do jutra no to do jutra
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Keżor...jak Gregor by miał sprawne auto to nie jedziemy APU :polew: Jakby mój jeździł to byłby ogień na autostradzie ogień ale chyba z d*py
gregory Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Ale nie ma źle. Przetestujemy chipsa Compotów na autostradzie
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pucek jakieś miejscówki trzymajcie dla nas na parkingu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pucek jakieś miejscówki trzymajcie dla nas na parkingu :gwizdanie: Miron już pewnie załatwił :gwizdanie:
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 nie tylko miejscówki na parkingu Miron załatwił
gregory Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pucek jakieś miejscówki trzymajcie dla nas na parkingu :gwizdanie: Nie ma problemu Patrikos, my wszystkim się zajmiemy, nie masz się o co martwić,....................................załatwimy wam miejsca parkingowe w Zakopanem Dojedziecie se bryczkami
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pucek jakieś miejscówki trzymajcie dla nas na parkingu :gwizdanie: Nie ma problemu Patrikos, my wszystkim się zajmiemy,.............................................załatwimy wam miejsca parkingowe w Zakopanem Dojedziecie se bryczkami Gregor, zabierz CB masz magnesówkę więc damy radę na mnie już czas, muszę się wykąpać i spakować
Patrikos28 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Pucek jakieś miejscówki trzymajcie dla nas na parkingu :gwizdanie: Nie ma problemu Patrikos, my wszystkim się zajmiemy, nie masz się o co martwić,....................................załatwimy wam miejsca parkingowe w Zakopanem Dojedziecie se bryczkami tylko dajcie bacy jakąś flaszeczkę tak żeby po drodze można było już sobie [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 21:27_________________________________________________no ja też już zmykam więc do jutra
gregory Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 To ty jeszcze nie spakowany Ja już wykąpany, spakowany, pojedzony, ale.......... o kurna zapomniałem o alkoholu, ale ze mnie gapa muszę skoczyć jeszcze do sklepu, ZW Pucek zabiorę swoje radyjko
Pucek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 radio i antenę :gwizdanie: bo ja mam swoją odkręconą ale zapakuje ją do bagażnika no to lecę
A-rek Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 wyspijcie sie panowie i spokojnej drogi a najwazniejsze to udanego weekendu
Guregoru Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 No teraz to się rozpisali [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 22:10_________________________________________________Dobra ja też spadam bo trzeba się wyspać To do zobaczenia co poniektórym jutro a reszcie w niedzielę Dobranoc
Skydiver Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 He he jak grzecznie wszyscy poszli spac ......... jak nigdy
MAJKI Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Ja jeszcze nie śpie dopiero wróciłem z garażu a jeszcze jutro musze naginać na godz do roboty wiec dopiero od 8 bede sie szykował do wyjazdu. Do zobaczenia na miejscu
krolu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Ja jeszcze nie śpie dopiero wróciłem z garażu a jeszcze jutro musze naginać na godz do roboty wiec dopiero od 8 bede sie szykował do wyjazdu. Do zobaczenia na miejscu Ja jeszcze muszę się spakować a spać mi się nie chce... dobrze w sumie, że nie prowadzę
Bulik Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 jutro musze naginać na godz do roboty wiec dopiero od 8 bede sie szykował do wyjazdu. chyba ze ci nadgodziny wysoczą :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi