gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło eeee nie panikuj, przecież dałem Ci pastę do mycia rąk więc w czym problem... :gwizdanie: aaa i mam nową jak chcesz
piterra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło ja jutro wymieniam przegub
Patrikos28 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło eeee nie panikuj, przecież dałem Ci pastę do mycia rąk więc w czym problem... :gwizdanie: aaa i mam nową jak chcesz zostaw sobie przyda sie
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło eeee nie panikuj, przecież dałem Ci pastę do mycia rąk więc w czym problem... :gwizdanie: aaa i mam nową jak chcesz Czytasz w moich myślach :) Wyobraź sobie, że dziś zużyłem ostatnią kapkę tej twojej pasty żeby się domyć i pomyślałem...... trza by złożyć znów zamówienie :gwizdanie: Tylko jakby tu zagadać Także poproszę dwa pudełka do pełna
Patrikos28 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W sumie mi też już się coś zaczyna kulać przy półośkach
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło ja jutro wymieniam przegub Powodzenia :> , parszywa robota z tym przegubem Jakby co to dzwoń służę radą
piterra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło ja jutro wymieniam przegub A tak poza tym to ja też mam dosyć dziś. Wyjechałem se swoją poskładaną furą u ucieszoną mordą dziś i pierwszy winkiel co zbierałem już słyszałem jak lewy zew. przegub terkocze- czego wcześniej nie było. Z powrotem do garażu i wymiana przegubu Myślałem, że pójdzie gładko bo to tylko głupi przegub, ale bawiłem się z tym do 20:30. To ja już wolę silniki rozbierać do gołego i składać od nowa :gwizdanie: jak dłubać przy usmarowanym zawieszeniu bo guma przegubu była rozerwana i wszystko smarem obrzuciło ja jutro wymieniam przegub Powodzenia :> , parszywa robota z tym przegubem Jakby co to dzwoń służę radą robiłem to już 2 razy tak że z palcem w nosie ale dzięki za chęci ja na szczęście cały smar straciłem jak było mokro :decayed: :decayed:
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Gregor, mam jeden pojemnik tylko bo w ubiegłym miesiącu zapomniałem sobie pobrać :gwizdanie: więc mogę Ci go darować
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja na szczęście cały smar straciłem jak było mokro :decayed: :decayed: To spodziewaj się go w różnych innych miejscach, to będzie niespodzianka U mnie była cała wew. strona felgi, zacisk hamulcowy i wahacze, obwalone smarem [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:41_________________________________________________ Gregor, mam jeden pojemnik tylko bo w ubiegłym miesiącu zapomniałem sobie pobrać :gwizdanie: więc mogę Ci go darować No jeśli byłbyś taki dobry, może być nawet pół jeśli masz tylko jeden :gwizdanie: To pewnie na wtorek
Pucek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 spoko Grzesio :gwizdanie: dam Ci cały, moje auto się nie psuje więc nie potrzebuję pasty
piterra Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja na szczęście cały smar straciłem jak było mokro :decayed: :decayed: To spodziewaj się go w różnych innych miejscach, to będzie niespodzianka U mnie była cała wew. strona felgi, zacisk hamulcowy i wahacze, obwalone smarem [br] spoko koła już wymieniłem i na myjni też byłem a dzisiaj oglądałem mój bolid od spodu i po smarze to nawet śladu nie ma [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 23:47_________________________________________________dobra Mistrzowie spadam spać bo o 4:20 trzeba wstać do zobaczenia jutro na SPOCIE tylko gdzie tego spota robimy Arena czy Forum???
gregory Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja też spadam spać i jutro melduję się na spocie Papa
Skydiver Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja wam zgaszę bo nikt tu ostatnio nie gasi
Guregoru Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja wam zgaszę bo nikt tu ostatnio nie gasi Nie bój się ja mogę zgasić
keżor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 dobra, gaszę ja gasze , bo już jasno na dworze ja też będe na spocie , pogoda zapowiada sie za***iście , już teraz jest ciepło , to co dopiero w dzień kupi mi ktoś bańke 5L oleju na Towarowej w Gliwicach ? :gwizdanie: Motul X-cess 8100 5W40 Full syntetic , trza powiedzieć przed kupnem że sie chce cene z Allegro to wtedy jest taniej , jakoś 125zł wychodzi , oddam na spocie [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 06:34_________________________________________________no i siema tak w ogóle
moskal Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Motul X-cess 8100 5W40 Full syntetic , trza powiedzieć przed kupnem że sie chce cene z Allegro to wtedy jest taniej , jakoś 125zł wychodzi , Tom77 ma za 100pln :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi