Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

złodziej był kumaty - wiedział, że w każdym jest nadajnik i nastąpi autodestrukcja jak się oddali na 100m

:decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no oczywiscie ze trzeba, kazdy pompowtrysk ma taka chlodnice pod samochodem :gwizdanie:

Krolu ladne fotki :good:

ja to wiem, ale co niektórzy nie i mnie wyśmiewali :gwizdanie: :gwizdanie:

z fajnych fotek mam jeszcze taką:

pG390.jpg

Opublikowano
  • Autor

Krolu - ale dowaliłeś fot w moim wątku :polew:

zaraz serwery padną :decayed:

jeszcze jakiś filmik by sie przydał :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:31_________________________________________________aaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno - Arek - dzięki za wspólny wypad - podziękuj swojej ekipie za towarzystwo :wink4:

Opublikowano

Krolu - ale dowaliłeś fot w moim wątku :polew:

zaraz serwery padną :decayed:

jeszcze jakiś filmik by sie przydał :gwizdanie:

nie, mów tak, bo znów jak będzie awaria to będzie na mnie... i mi klubowicza zabiorą :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor
:polew:
Opublikowano
jeszcze jakiś filmik by sie przydał

filmiki to ja mam ale na kamerze. jak bedzie zmontowane to podrzuce plytke :wink4:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 21:35_________________________________________________

aaaaaaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno - Arek - dzięki za wspólny wypad - podziękuj swojej ekipie za towarzystwo

przekaze im i ja rowniez dziekuje :notworthy:

Opublikowano

Arku, a masz te końcowe przejazdy Mirona?

ja mam ale niestety jego auto to tylko czarna kropka :gwizdanie:

mam za to jak jedzie z kadettem :)

Opublikowano

http://picasaweb.google.pl/kezorek1/KamienSaski2010?authkey=Gv1sRgCKCq0dX5gvWG5wE#

jak komuś sie nie podoba , że jest jego fura czy że widac tablice to pisać :gwizdanie:

jak co to galerie widac tylko po linku , także tylko Ci co tu zaglądają ją zobaczą ;)

Opublikowano

http://picasaweb.google.pl/kezorek1/KamienSaski2010?authkey=Gv1sRgCKCq0dX5gvWG5wE#

jak komuś sie nie podoba , że jest jego fura czy że widac tablice to pisać :gwizdanie:

jak co to galerie widac tylko po linku , także tylko Ci co tu zaglądają ją zobaczą ;)

wykasuj fote mojego kołpaka bo będzie ich prawa ręka boleć :decayed: :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Keżor :good:

Opublikowano

Witam! :hi: Z wieczora.

To dziwna przypadłość, bo mnie też cała twarz szczypi :decayed:

No, ale dwa dni pod rząd na słońcu robi swoje :gwizdanie:

Było fajnie na wyścigach, a co najmniej ciekawie. Szkoda, że nie startowałem, ale za miesiąc jak dopracuję autko po przebudowie to sie pościgam :)

Fajnie, że tyle osób było, ale mogłoby być oczywiście więcej nas. Ja zaliczyłem jeszcze dziś urodzinki od siostrzenicy.

Opublikowano
  • Autor

Gregory - na nastęonym Kamieniu Ty będziesz nas reprezentował a ja odpoczywał :)

Opublikowano

Gregory - na nastęonym Kamieniu Ty będziesz nas reprezentował a ja odpoczywał :)

Ok! postaram się, ale na pewno będzie trudniej. Będę się musiał psychicznie przygotować na baty :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

najlepiej podchodzić do tego na lajcie :):wink4:

Opublikowano

Mirek, jak się ciąłeś z Shrekiem to pierwsze 50m byłeś z przodu :)

http://picasaweb.google.pl/kezorek1/KamienSaski2010?authkey=Gv1sRgCKCq0dX5gvWG5wE#5464158550278898882[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 22:19_________________________________________________

najlepiej podchodzić do tego na lajcie :):wink4:

Wiem... wiem :wink4: Dzisiaj można było startować na drag slickach kto chciał i szanse były większe na lepszy start i wygraną. Za miesiąc będzie inny podział klas i prawdopodobnie jadąc na drag slickach będzie się startować z Drag potworami :gwizdanie: Ale trzeba podejść do tego tak, że liczy się zrobienie jakiegoś czasu, choć z pola widzenia widza kontrast przyspieszających aut może być duży :>[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________Po obejrzeniu tych fot od Keżora do końca stwierdzam, że Keżora musiało znów przewiać nieźle :decayed:

Opublikowano

:hi: Widze, ze impreza sie udala, szkoda ze nie moglem jechac :thumbdown:

To ze jestesie gejami to wiem, ale ze pedofilami to nie wiedzialem :polew: co chwile zdjecia jakis dzieci :gwizdanie:

Miron przelewik poszedl :wink4:

Opublikowano

To ze jestesie gejami to wiem, ale ze pedofilami to nie wiedzialem :polew: co chwile zdjecia jakis dzieci :gwizdanie:

O k**wa teraz to żeś poleciał :polew: :polew:

Opublikowano

jak dobrze że nie robiłem fotek :polew:

spadam spać, morda wysmarowana niveą i spać :polew:

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.