Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Oj ja Ci pokaże jeszcze kiedyś na co mnie stać [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 00:40_________________________________________________ laseczki są, ale nawet największe kozaki nie potrafili wyrwać panny w piątek Hmmm to mam lepszy pomysł ale to na czas wakacyjny... i ciepłe letnie wieczory a mianowicie mój ulubiony klubik pod tym względem czyli... Copacabana Club Imielin koło chrzanowa...stary tam są imprezy jakich mało nic dodac nic ując... najlepsze towarzystwo ( czytaj laski ) z katowic chrzanowa i krakowa... a jako iż dyska jest na plaży to nie brakuje... Bikini Party... i Jacuzzi w piasku wkopanego... naprawde rewelka.... ojjj ile się tam nadgodzin spędziło jak sie miało drugie zmiany do 22... :naughty: Chętnie się wybiorę w to miejsce No ja licze na jakiś klubowy wyjazd w to miejsce... bo imprezy na poziomie... zakaz wstepu dresów i wstęp od 21 roku życia... dwa parkiety a raczej dwie plaże do tego boisko do piłki siatkowej oczywiście na plaży i imprezy do białego rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 można pomyśleć :gwizdanie: ja spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 No ja licze na jakiś klubowy wyjazd w to miejsce... bo imprezy na poziomie... zakaz wstepu dresów i wstęp od 21 roku życia... dwa parkiety a raczej dwie plaże do tego boisko do piłki siatkowej oczywiście na plaży i imprezy do białego rana Już się nie mogę doczekać [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 00:45_________________________________________________Też spadam bo o 8 muszę wstać rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 można pomyśleć :gwizdanie: ja spadam :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja też spadam Do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 no to i ja spadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dzis było :kox: Mario nie mam twojego numeru zapisanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dzis było :kox: Mario nie mam twojego numeru zapisanego zawsze jest kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dzis było :kox: Mario nie mam twojego numeru zapisanego Zaraz Ci wyśle na PW bo widze że mnie fajne imprezki mijają a tak nie może byc... KROLU NUMER MASZ NA PW ZAPISZ I POCISNIJ MI SMSA JAKIEGOKOLWIEK ZEBYM WIEDZIAL ZE TY TO TY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcav6 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 wszystkim z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dobry i dowidzenia bo lecem arbeit machen.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 dobra, załatwię na jutro urlop bo jak zobaczyłem pogodę to jutro 23 stopnie a w sobotę 17 i deszcz więc jutro grill na SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Czeczeczeczeczeczeczekolada :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Tak poza tym to Dzień dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siema ziomale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 siema ziomale i ja sie melduje :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Czeczeczeczeczeczeczekolada :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: Tak poza tym to Dzień dobry! :D:D mam nadzieję, że Ci się podobało, bo jeśli chodzi o mnie to odpowiedź jest raczej oczywista :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi