A4 Mario Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siemacie po robocie Diman yno żeś chłopie przyjechoł z tej Angli i zaroz pustki na forum...
diman Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 siemacie po robocie Diman yno żeś chłopie przyjechoł z tej Angli i zaroz pustki na forum... i dobrze nie musze duzo czytac :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 po robocie najlepszego dzieciaki To sie wyjaśniło czemu takie pustki... wszyscy piją w dniu swojego święta...
Bulik Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 po robocie najlepszego dzieciaki To sie wyjaśniło czemu takie pustki... wszyscy piją w dniu swojego święta... :th:[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2010, 21:29_________________________________________________to ja uciekam przd spaniem narta dzieci
miron78 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 witam się i żegnam - ale od jutra wracam do normalnej aktywności na forum
Guregoru Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 witam się i żegnam - ale od jutra wracam do normalnej aktywności na forum No i po co :decayed:
gregory Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 -30 to tak już spoko i można by na upartego seryjne amory zostawić mozna spokojnie zostawic bo ja na takich jezdze, a jak auto na nich wyglada to mogles nie raz zobaczyc Gregor, a masz jakies seryjne sprezynki na warsztacie :?: Na warsztacie. hehe... Ja mam tylne seryjne sprężyny leżące, przednie w sumie też mam seryjne leżące, ale przednie wolałbym sobie zostawić w razie W, bo mam 1BE założone sprężyny do standardowych amorków i jakby coś było nie tak to zawsze będę miał opcję powrotu do standard. Tylne mogę oddać. Mam też amortyzatory 1BE, ale w kiepskim stanie i nadają się jedynie do regeneracji, a czy to ma sens i się opłaca....? To nie wiem.
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja powiem tyle - dziś środa a jutro wolny czwartek :banan3:
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja powiem tyle - dziś środa a jutro wolny czwartek :banan3: czyli :naughty: można się wcześniej położyć spać
krolu Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja powiem tyle - dziś środa a jutro wolny czwartek :banan3: czyli :naughty: można się wcześniej położyć spać dokładnie o tym samym pomysłem, żeby jutro wstać o 6:00 i iść szykować ołtaz na procesję :good:
Rekomendowane odpowiedzi