Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guru Ty usunąłeś wątek w którym kolega pytał o sprawdzenie auta ?

Tak

kat jak ch***j , nic mu nie umknie :kox:

:polew: :polew: :polew:
  • Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:hi:

wczoraj w SK porcja kiełbasy z Zatora poszła - mam nadzieje że w piątek zjemy drugą część :)

a ile jeszcze tych porcji mamy? :naughty:

jedno opakowanie czyli jakieś 22 kawałki :wink4:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema:

:hi: po prawie juz dniu ojca :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 23 Czerwiec 2010, 22:04_________________________________________________i do jutra :lazy::hi:
Opublikowano

Czas uciekać :hi:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 00:24_________________________________________________I witam z rana :hi:

Opublikowano
Opublikowano

witam paniska dopierodziś oblukałem fotki z zatoru są mega 30 metrowa zjeżdżalnia wyścigi na 1\4 mili rycerzy na swoich rumakach atrakcji co nie miara :good::polew: :polew:

miałem zajechać w sobote do zatoru niestety nie udało sie :wallbash: może innym razem sie uda

Opublikowano

witam paniska dopierodziś oblukałem fotki z zatoru są mega 30 metrowa zjeżdżalnia wyścigi na 1\4 mili rycerzy na swoich rumakach atrakcji co nie miara :good::polew: :polew:

miałem zajechać w sobote do zatoru niestety nie udało sie :wallbash: może innym razem sie uda

żałuj żałuj bo klimat był jednorazowy... :decayed:

Opublikowano

no nie wątpie w szczególności po fotach to widać dopiero dziś miałem troche czasu żeby na spokojnie foty pooglądać

ciesze sie że impreza wam sie udała i nie ukrywam że jest mi przykro że mnie to ominęło :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
Opublikowano

Cześć wszystkim :-)))

Nie wiem jak zacząc więc może powiem tak, 2 tygodnie temu byla moja dziewczyna na zlocie audi na Arenie, ponieważ mamy problem z naszym audi a-4 1.9TDI z 1997r. bardzo ciężko odpala gdy jest zimny, dużo mechaników to widziało i każdy mówi co innego. Czy mógłby ktos z was na to rzucić okiem, bo moze ktoś z was też miał taki problem i sie z nim uporał, jeśli tak to prosiłbym o jakieś wskazówki. Też mam problem chyba ze sprzęgłem i będzie one wymieniane, ale przed tym chiałbym mieć 100% pewności ze to sprzegło, z góry dziękuje !!!!!!!!! :)

Opublikowano
  • Autor

Cześć wszystkim :-)))

Nie wiem jak zacząc więc może powiem tak, 2 tygodnie temu byla moja dziewczyna na zlocie audi na Arenie, ponieważ mamy problem z naszym audi a-4 1.9TDI z 1997r. bardzo ciężko odpala gdy jest zimny, dużo mechaników to widziało i każdy mówi co innego. Czy mógłby ktos z was na to rzucić okiem, bo moze ktoś z was też miał taki problem i sie z nim uporał, jeśli tak to prosiłbym o jakieś wskazówki. Też mam problem chyba ze sprzęgłem i będzie one wymieniane, ale przed tym chiałbym mieć 100% pewności ze to sprzegło, z góry dziękuje !!!!!!!!! :)

mam dla Ciebie cenną wsazkówe - powinna rozwiązać Twoje problemy :)

udaj się do : http://www.autodanecki.pl/[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:19_________________________________________________ :hi: wszystkim

Opublikowano
:hi: Prezio
Opublikowano
  • Autor

co tam ludziska :)[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:23_________________________________________________ciekawe czy w piatek damy radę zrobić grilla :mysli:

Opublikowano

co tam ludziska :)[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 12:23_________________________________________________ciekawe czy w piatek damy radę zrobić grilla :mysli:

że niby MY nie damy ? :naughty:
Opublikowano

noo ciekawe czy w piątek dacie radę zrobić grilla :gwizdanie:

pewnie nie dacie a to z powodu tak dużego fajnego grilla :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jestem na etapie wymiany oleju z wszystkimi filtrami w swojej furce - podaję ceny - możecie porównać z kosztami w Waszych furkach :)

wszystko niemieckiej firmy MANN

f.powietrza 49zł

f.oleju 30zł

f.przeciwpyłkowy 48zł

f.paliwa 142zł

olej Motul specific (7,8l) 380zł

całość = 649,00 + robocizna

wszystko kupowane w najniższych cenach jakie można na naszym terenie dorwać

Opublikowano

wszystko podobnie, ale olej i filtr paliwa dużo droższy :wink4:

Opublikowano

wszystko podobnie, ale olej i filtr paliwa dużo droższy :wink4:

olej chyba ze względu na to, że jest go 2 x tyle co u mnie :gwizdanie:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.